fbpx

Primul proiector 4K al LG are un pret urias

Primul proiector 4K al LG are un pret urias

LG a anuntat ca a intrat in domeniul proiectoarelor 4K la CES 2018 cu HU80KA, un dispozitiv mic in forma de cutie care poate produce pe perete o imagine de 150 de inci cu o luminozitate de pana la 2500 de lumeni. Daca doriti sa cumparati unul, trebuie sa stiti ca are un pret urias. Compania anunta ca va avea un pret de 3000 de dolari.

Inainte de evenimentul CES 2018 din luna ianuarie, LG a dezvaluit un proiector 4K HDR care este primul produs de acest gen de-al companiei. LG a dezvaluit ca dispozitivul poate proiecta rezolutia 4K pe o suprafata care poate ajunge pana la 150 de inci.

CITESTE SI:  Ce tara ar putea primi Netflix pentru 3,64 dolari pe luna

Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot acoperi practic intregul perete cu continut la rezolutie 4K. Compania a confirmat ca primul sau proiector 4K va fi disponibil pentru cumparare in Statele Unite in luna iunie.

Dispozitivul 4K CineBeam de la LG este disponibil pentru cumparare de la retaileri de ceva vreme. Nu numai ca este primul proiector de acest gen de-al companiei, ci si cel mai scump proiector pe care LG il vinde acum, pentru ca are un pret de 3000 de dolari.

CITESTE SI:  Cum va fi primul smart TV al OnePlus

Nu arata ca un proiector conventional, deoarece CineBeam are un design vertical. Capacul superior se deschide atunci cand doriti sa proiectati o imagine pe o suprafata.

LG a optat pentru acest aspect pentru ca a dorit sa le fie mai usor utilizatorilor sa transporte dispozitivul cu ei, astfel incat sa poata sa-l atarne cu usurinta de tavan daca doresc, sau sa-l aseze oriunde pe podea.

CITESTE SI:  Consola de streaming 8K cu pret de 60 de dolari

Proiectorul 4K cu pret de 3000 de dolari include de asemenea difuzoare de 7W, suport HDR, conexiune wireless pentru dispozitive externe, porturi HDMI, Ethernet si USB. Retailerii din Statele Unite, de unde acest dispozitiv va fi disponibil pentru cumparare, au fost mentionati pe site-ul companiei LG.