fbpx

Primul joc de smartphone al Nintendo ar putea fi anuntat in aceasta saptamana

Primul joc de smartphone al Nintendo ar putea fi anuntat in aceasta saptamana

Producatorul Nintendo de jocuri video care a fost pionerul consolelor de jocuri pariaza pe sisteme hibrid si jocuri de smartphone pentru a tine pasul cu concurenta.

In jocurile video clasice, Mario – instalatorul sare peste prapastii infioratoare pentru a incerca sa ajunga la nivelul urmator. Acum, creatorul jocului Mario, Nintendo Co., este suspendat intr-un moment in aer similar.

Pana acum, cei mai multi gameri probabil stiu ca Nintendo a fost in sfarsit de acord sa inceapa sa produca jocuri pentru smartphone-uri.

Se asteapta ca primul titlu pentru smartphone va fi lansat pana la sfarsitul anului, dar intrebarea este cand? Potrivit unui raport de The Wall Street Journal, se pare ca am putea afla saptamana asta.

CITESTE SI:  LG G4 apare pe GFXBench cu un cip Snapdragon 808

Raportul ii citeaza pe analistii care au indicat ca detaliile in legatura cu titlul pentru smartphone al companiei Nintendo ar trebui sa fie dezvaluite in aceasta saptamana. De ce saptamana asta, va intrebati?

Se pare ca in miercurea care vine va avea loc un anunt in ceea ce priveste veniturile, iar joi se asteapta ca Nintendo ii va pune la curent pe investitori in legatura cu strategia lor, ceea ce inseamna ca ambele zile ar fi perfecte pentru Nintendo pentru a anunta detalii in legatura cu titlul de smartphone.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la Daydream VR

Cat despre lansarea sa, presupunem ca trebuie sa ghicim, dar este posibil ca va fi atat anuntat, cat si lansat, in aceeasi zi, desi va trebui sa asteptam si sa vedem daca acest lucru se va intampla cu titlul de smartphone al Nintendo.

CITESTE SI:  Se spune ca Huawei lucreaza la un Nexus in stil Mate 8 si la propriul sistem de operare

De asemenea, avand in vedere parteneriatul cu DeNA, o alta companie japoneza, nu suntem siguri daca jocul de smartphone va fi lansat mai intai in Japonia, dupa care va fi lansat si in restul tarilor, sau daca a fost proiectat deja pentru audienta internationala.

Oricum ar fi, daca doresti sa te bucuri de jocurile Nintendo pe smartphone-ul tau, aminteste-ti sa intri din nou pe site saptamana asta pentru a afla mai multe detalii.