fbpx

Preturile noilor boxe inteligente Amazon Echo si Echo Dot cu design nou

Preturile noilor boxe inteligente Amazon Echo si Echo Dot cu design nou

Compania Amazon din Statele Unite a dezvaluit doua noi boxe inteligente Echo si Echo Dot. Designul acestor dispozitive echipate cu asistentul virtual Alexa e total nou. Au fost facute publice si preturile acestor dispozitive.

Daca considerai ca designul boxelor inteligente Amazon Echo si Dot e destul de depasit, atunci s-ar putea sa fii interesat de faptul ca, intre timp, compania Amazon din Statele Unite a lansat un nou design pentru ale sale boxe inteligente echipate cu asistentul virtual Alexa.

CITESTE SI:  Acesta e un incarcator wireless magnetic pentru iPhone 12

Dupa cum poti vedea in imaginea de deasupra, Amazon a decis ca e timpul pentru ceva nou, practic a ales un design sferic. Potrivit companiei americane Amazon, pentru noul Echo, compania a decis sa combine caracteristicile Echo si cele ale Echo Plus intr-un singur dispozitiv, mentinandu-l in acelasi timp la un pret accesibil.

Noile dispozitive cu design nou si echipate cu asistentul virtual Alexa vor contine tesatura si vor avea, de asemenea, un inel cu lumina LED la baza, pentru un efect de iluminare. Una dintre principalele diferente dintre Echo si Dot ar fi dimensiunea, prima boxa venind cu un woofer de 3 inci si doua difuzoare de inalta frecventa sonora, in timp ce Dot are un singur difuzor de 1,6 inci.

CITESTE SI:  Cum e noul cip mobil Snapdragon 865 al Qualcomm

Avand in vedere ca aceste boxe inteligente sunt echipate cu asistentul virtual Alexa, asta inseamna ca, cu exceptia noului design, vor avea aceleasi capabilitati Alexa ca dispozitivele anterioare.

CITESTE SI:  De ce Google suspenda relatiile cu Huawei

Noua boxa inteligenta Amazon Echo va avea un pret de 100 de dolari, in timp ce Dot se va vinde la un pret de 50 de dolari. Ambele sunt programate pentru o lansare pe 22 octombrie, dar pot fi precomandate inca de pe acum. Ce parere ai despre noile boxe inteligente Echo si Echo Dot (cu design nou) ale companiei americane Amazon? Ce crezi despre preturi?