fbpx
Pretul surprinzator al noii casti AR HoloLens 2 a Microsoft

Pretul surprinzator al noii casti AR HoloLens 2 a Microsoft

Cere-i cuiva la intamplare sa repare o masina sau o motocicleta defecta si nu vei avea succes. Dar compania Microsoft din Statele Unite vrea sa-si aduca contributia pentru ca oamenii sa exerseze reparatiile. Instrumentul pe care il ofera este noua casca AR HoloLens 2.

Dupa ce iti pui casca AR (sau mai bine zis realitate mixta), va aparea un set de instructiuni digitale deasupra unui autovehicul defect.

Mult asteptata casca AR HoloLens 2 a Microsoft a sosit in sfarsit si poate fi cumparata la un pret de 3500 de dolari. In anuntul oficial, Microsoft mentioneaza ca i-a fost foarte dificil sa creeze un dispozitiv usor de utilizat.

CITESTE SI:  Inteligenta Artificiala poate fi folosita pentru a prezice infarcturi

Scopul final al companiei a fost sa usureze utilizarea, astfel incat clientul sa nu aiba nevoie de un manual special pentru a folosi casca Microsoft HoloLens 2 de realitate augmentata pentru prima data.

Casca AR HoloLens 2 cu pret de 3500 de dolari a Microsoft foloseste inteligenta artificiala si senzori pentru a deplasa spatiul si timpul. Functionalitatea principala a castilor AR este imbunatatita prin folosirea inteligentei artificiale.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata noua camera Sony ZV1 pentru vloggeri

Cand realitatea mixta este livrata cu ajutorul AI, multe lucruri intra in actiune. Modele AI au fost dezvoltate, instruite si implementate pe dispozitivul HoloLens 2 astfel incat sa poata detecta cu exactitate miscarea bratului.

Cu aceasta, se poate interactiona cu usurinta cu holograma, sa se redimensioneze sau sa se repozitioneze. Calculul in cloud prin serviciile Azure vine cu o abilitate “Cloud Collaboration” care faciliteaza partajarea de informatii cu altii.

CITESTE SI:  Proiectul Tango al Google se va inchide pe data de 1 martie 2018

Daca doresti sa cumperi casca AR HoloLens 2 a Microsoft, retine ca va avea un pret de 3500 de dolari. Cu toate acestea, daca vrei si Dynamic 365 Remote Assist, te va costa in plus 125 de dolari pe luna. Pentru editia de dezvoltare, trebuie sa te alaturi programului de dezvoltatori al Microsoft pentru a fi la curent cu disponibilitatea precomenzilor.