fbpx

Pretul si detaliile despre masina electrica sport Porsche Mission E au fost dezvaluite

Pretul si detaliile despre masina electrica sport Porsche Mission E au fost dezvaluite

La fel ca multi alti producatori majori de autoturisme, Porsche vrea, de asemenea, sa ia parte la miscarea in masa a masinilor electrice. Compania a prezentat primul sau concept de masina sport cu patru usi in intregime electrica la un eveniment din Frankfurt din 2015.

Conceptul de masina sport se numea Porsche Mission E. Compania a confirmat acum cateva detalii despre pretul si specificatiile primei sale masini sport electrice. Presedintele companiei, Oliver Blume, a confirmat pentru revista CAR ca masina sport cu patru usi Porsche Mission E in intregime electrica va fi disponibila pentru cumparare pana la sfarsitul anului 2019.

CITESTE SI:  Unde extinde Facebook butonul downvote si la ce este bun

Acesta a adaugat ca masina electrica Mission E sport va avea un pret de in jur de 80.000 de dolari. Blume a spus ca aceasta masina electrica sport a fost conceputa pentru a umple decalajul dintre Panamera si 911. Acesta a reiterat faptul ca autoturismul Porsche Mission E sport va fi in intregime electric si ca nu va avea un motor cu combustie.

Clientii vor avea optiunea de a alege intre diferite motoare. “Insignele” care urmeaza ierarhiei conventionale Porsche precum S si GTS precum si diferitele stiluri de caroserie au fost eliminate.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa un smartphone Nokia cu o autonomie uimitoare a bateriei

S-a confirmat ca proiectul Porsche Mission E este in grafic si ca prototipurile vor iesi din fabrica pentru teste publice in viitorul apropiat. In ceea ce priveste performanta, Porsche spune ca Mission E va fi capabila sa ajunga de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 3,5 secunde.

Viteza maxima a Mission E cu pret de 80.000 de dolari se spune ca este de peste 250 de kilometri pe ora. Autoturismul va fi echipat cu un nou sistem de incarcare rapida care ar trebui sa incarce masina electrica sport pana la 80 de procente in mai putin de un sfert de ora.

CITESTE SI:  Ce pret urias ar putea avea Samsung Galaxy S10 Plus de 1TB

Comentand designul, Blume a spus ca acesta este stabilit si ca versiunea finala de productie a autoturismului Porsche Mission E va fi destul de similara cu conceptul care a fost dezvaluit la Frankfurt acum doi ani de zile.