fbpx

Pretul serviciului de muzica mai ieftin decat Spotify si Apple Music

Pretul serviciului de muzica mai ieftin decat Spotify si Apple Music

Nu, compania ByteDance care detine TikTok nu a terminat inca cu explorarea altor piete. Sursele Financial Times sustin ca ByteDance planuieste un serviciu de muzica care, dupa cum va puteti astepta, se va baza pe social media.

De asemenea, se mai spune ca va avea un pret mai redus decat cele avute in acest moment de Spotify si Apple Music. Se spune ca va avea un pret mai redus de 10 dolari pe luna.

Cand vine vorba despre serviciile de muzica, exista multe dintre care poti alege si se pare ca ar putea aparea inca o optiune. Conform unei stiri de Financial Times, se pare ca compania parinte a TikTok – ByteDance – ar putea planui sa intre pe piata serviciilor de streaming de muzica.

CITESTE SI:  Ce fel de asistent virtual nou dezvolta Facebook

Cu toate acestea, in loc sa fie un serviciu de muzica pur, acesta va veni si cu functii interactive. Va include o colectie de clipuri video scurte care vor permite utilizatorilor sa sincronizeze melodiile, ceea ce inseamna ca puteti crea clipuri video scurte personalizate pe care le puteti impartasi membrilor familiei si cunoscutilor.

CITESTE SI:  De ce Intel ar putea reduce preturile procesoarelor sale

De asemenea, se spune ca acest serviciu ar putea avea un pret de sub 10 dolari, ceea ce inseamna ca ar fi o alternativa mai ieftina si mai convingatoare fata de Spotify si Apple Music.

Se spune ca compania ByteDance se afla in discutii cu diferite case de discuri pentru a elabora un fel de acord de licentiere si ca serviciul de muzica s-ar putea lansa chiar in decembrie.

CITESTE SI:  Ce pret vor avea primele casti AirPods cu anulare a zgomotului

Tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. Dar avand in vedere ca TikTok este o aplicatie bazata pe muzica, nu este surprinzator faptul ca ByteDance doreste sa creeze un serviciu de muzica. Iar daca e mai ieftin decat Apple Music si Spotify, e perfect. Ramane de vazut daca va avea un fel de legatura cu TikTok, sau daca va fi un produs complet separat.