fbpx
Pretul robotului Astro pentru locuinte al Amazon

Pretul robotului Astro pentru locuinte al Amazon

Compania Amazon din Statele Unite a dezvaluit un robot pentru locuinte care se numeste Astro. Acesta e un nou tip de produs de la aceasta companie. S-a dezvaluit si pretul cu care se va vinde. Primii cumparatori vor fi intr-un fel testeri beta.

Amazon s-a consacrat ca retailer online. Dar, de-a lungul anilor, compania s-a diversificat si vinde acum diverse lucruri cu brand propriu, cum ar fi cititoare de carti electronice, gadgeturi smart home si asa mai departe.

CITESTE SI:  Singapore va inceta sa mai accepte masini pe strazi incepand cu 2018

Acum se pare ca robotica ar putea fi urmatorul domeniu al Amazon. Compania din Statele Unite a dezvaluit Astro, un robot pentru locuinte. Desi alte companii se concentreaza pe roboti pentru uz industrial si militar, Amazon Astro e un robot proiectat pentru locuinte.

E un robot motorizat cu doua roti care ii permit sa se deplaseze prin locuinta si include un ecran. Astro e, practic, o culminare a muncii Amazon de pana in prezent, cum ar fi in AI, servicii de cloud, monitorizare inteligenta la domiciliu si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce modele de autovehicule cheama Fiat Chrysler in service si pentru ce problema

Unele dintre caracteristicile lui Astro includ capacitatea de a cartografia locuinta, de a oferi obiecte oamenilor la domiciliu, de a reda muzica si de a raspunde la intrebari.

De asemenea, deoarece e echipat cu un ecran, acest dispozitiv poate fi util si pentru apeluri video. Exista, de asemenea, o camera incorporata de tip periscop care se poate inalta si cobori.

CITESTE SI:  Cum a reusit Disney+ sa castige 50 de milioane de abonati in 5 luni

Astro e un gadget interesant si se vinde la un pret de 999 de dolari. E clasificat ca un dispozitiv Day 1, ceea ce practic inseamna ca cumparatorii vor fi testeri beta si vor putea oferi companiei Amazon feedback cu privire la acest robot pentru locuinte. Ce parere ai despre robotul Astro pentru locuinte al companiei Amazon din Statele Unite? Si ce crezi despre pretul cu care se va vinde?