fbpx
Pretul primului TV Samsung pe verticala e unul urias

Pretul primului TV Samsung pe verticala e unul urias

Samsung a dezvaluit The Sero, un TV QLED cu diagonala de 43 de inci care este foarte neobisnuit. Sero poate fi rotit la 90 de grade – chiar si pe verticala – si iti permite sa urmaresti clipuri video de pe Instagram si de pe smartphone in configuratiile lor native verticale.

Modul in care smartphone-urile sunt proiectate ne permite de cele mai multe ori sa inregistram clipuri video in modul portret. Acest lucru are ca rezultat faptul ca acele clipuri video au bare negre in stanga si in dreapta atunci cand le vizionezi pe PC.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Samsung nu mai lanseaza playere Blu-ray in Statele Unite

Pentru ca au fost inregistrate in modul portret. Cu toate acestea, se crede ca Samsung ar putea avea raspunsul la aceasta problema. Compania Samsung a dezvaluit recent un nou TV pe care il numeste Sero.

Samsung Sero este un TV care poate fi orientat fie in pozitie orizontala, fie in pozitie verticala (in modul portret). Asta inseamna ca, in cazul in care dai de un clip video care a fost capturat in modul portret pe verticala, poti intoarce dispozitivul Samsung in pozitie verticala pentru a nu mai aparea benzile negre pe laterale.

CITESTE SI:  Surprinzator. Cat de inalt are ecranul smartphone-ul Motorola One Vision anuntat oficial

TV-ul are un ecran de 43 de inci si va utiliza tehnologia QLED quantum-dot. De asemenea, va exista si un sistem audio incorporat 4.1 channel, difuzoare de 60 wati si, asa cum era de asteptat de la Samsung, va fi prezent si asistentul virtual Bixby.

Se preconizeaza ca TV-ul Sero al Samsung care poate fi folosit pe verticala va fi lansat in Coreea de Sud luna viitoare si ii va viza pe milenialii (cei nascuti incepand cu anul 2000) pe care nu-i deranjeaza sa dea 16.000 de dolari pe un TV.

CITESTE SI:  Cum va fi imbunatatit cipul A14 al Apple pentru iPhone-urile din 2020

Ramane de vazut daca Sero va ajunge si prin alte tari. Dar ca sa fim cinstiti, 16.000 de dolari pare cam prea mult. Dar probabil acest pret e urias din cauza factorului de noutate al Sero. Nu in fiecare zi vezi un TV pe verticala, in modul portret.