fbpx
Pretul noului Echo Show care vine cu ceva in premiera pentru ecranele inteligente Amazon

Pretul noului Echo Show care vine cu ceva in premiera pentru ecranele inteligente Amazon

Pe langa anuntarea noilor boxe inteligente Amazon Echo si Dot, compania Amazon din Statele Unite a dezvaluit si Echo Show. Pentru cei nefamiliarizati, Echo Show e un ecran inteligent dotat cu asistentul virtual Alexa si care va veni cu toate lucrurile obisnuite pentru o boxa smart compatibila Alexa, plusul fiind faptul ca are un ecran care iti permite sa urmaresti clipuri video.

Deci, ce s-a schimbat fata de versiunea anterioara a Echo Show? Noul ecran inteligent al Amazon va veni cu o baza pivotanta motorizata. Asta inseamna ca noul Echo Show al Amazon poate acum urmari utilizatorul si sa se roteasca automat pe baza sa, astfel incat ecranul inteligent sa fie intotdeauna orientat spre utilizator.

CITESTE SI:  Ce obiectiv ambitios de productie a lui Model 3 a reusit Tesla sa-si indeplineasca

Acest lucru ar putea fi util in bucatarie, daca cotrobai prin dulapuri dupa ingrediente in timp ce vizionezi o reteta video, sau daca esti intr-un apel video si te misti in acest timp.

CITESTE SI:  Si Samsung este interesata sa cumpere divizia Nokia Health, se pare

Daca esti ingrijorat cu privire la confidentialitate, afla ca compania Amazon din Statele Unite subliniaza ca recunoasterea cu care e echipat ecranul inteligent Echo Show nu e o recunoastere faciala, ci mai degraba de figuri umane.

De asemenea, va realiza toate procesarile AI necesare pentru ca aceasta recunoastere sa fie efectuata pe ecranul inteligent in sine, nu in cloud, asa ca nu e nevoie sa te ingrijorezi cu privire la faptul ca Amazon iti va stoca datele pe serverele sale.

CITESTE SI:  Samsung e acuzata de un complot cu alti furnizori DRAM pentru umflarea preturilor

Utilizatorii care inca au ingrijorari pot oricand dezactiva functia de urmarire a miscarii, daca doresc. Exista, de asemenea, un obturator mecanic incorporat pe care utilizatorii il pot folosi pentru a intrerupe accesul la camera, pentru o confidentialitate sporita. Noul ecran inteligent Echo Show al companiei Amazon din Statele Unite are un pret de 250 de dolari si s-ar putea lansa de sarbatori.