fbpx

Pretul noului dispozitiv Chromecast care aduce Google TV pe TV-uri

Pretul noului dispozitiv Chromecast care aduce Google TV pe TV-uri

Dispozitivul Chromecast al companiei Google din Statele Unite e o modalitate pentru utilizatori de a-si transforma TV-urile obisnuite in televizoare smart.

Daca televizorul tau are un port HDMI, poti conecta acel dispozitiv si sa rulezi aplicatii de pe un smartphone sau PC si sa transmiti ecranul smartphone-ului sau PC-ului pe televizor.

Cu toate acestea, pana acum Chromecast a fost capabil doar de oglindirea ecranului smartphone-urilor sau PC-urilor pe un televizor. Compania din Statele Unite nu a fost multumita de acest lucru, asa ca a anuntat un nou Chromecast, unul care vine cu platforma Google TV.

CITESTE SI:  Ce aplicatii a retras Apple din App Store in China si de ce

Cu acest nou dispozitiv, se aduce practic acea platforma pe televizoarele obisnuite. Noul Chromecast iti poate transforma televizorul existent intr-un televizor smart care ruleaza platforma Google TV, permitandu-ti sa accesezi aplicatii si alte lucruri.

Intr-un fel, acesta poate fi varianta proprie a acestei companii la Apple TV. Potrivit companiei: “Noul Chromecast cu Google TV vine intr-un design compact si subtire si e echipat cu cea mai recenta tehnologie pentru a va oferi cea mai de calitate experienta de vizionare. Se conecteaza perfect la portul HDMI al televizorului si ramane in spatele ecranului. Porniti dispozitivul si veti putea urmari prin streaming clipuri video clare pana la 4K HDR cu pana la 60 de cadre pe secunda”.

CITESTE SI:  Cum e noul smartwatch Apple Watch Series 5 si la ce pret vine

De asemenea, va exista o telecomanda insotitoare, lucru care aparent a fost dorit de utilizatori. Telecomanda vine si cu un microfon care iti permite sa invoci asistentul virtual Assistant.

CITESTE SI:  De ce lansarea retelelor 5G din lume va fi amanata

Noul dispozitiv Chromecast cu Google TV are un pret de 49,99 dolari si este disponibil in prezent pentru cumparare in Statele Unite. Ce parere ai despre noul dispozitiv cu pret de 50 de dolari care aduce platforma Google TV pe televizoare?