fbpx

Pretul noii boxe inteligente a Google, Nest Audio

Pretul noii boxe inteligente a Google, Nest Audio

Compania Google din Statele Unite tocmai a anuntat o noua boxa inteligenta, iar aceasta se numeste Nest Audio. Vine cu anumite functii interesante, iar acest dispozitiv e destul de accesibil la pret.

Mai devreme in acest an, au aparut zvonuri conform carora compania va lansa o noua boxa inteligenta cu brand Nest. Avand in vedere ca Google si-a trecut gradual unele dintre produsele sale pe acest brand, are logica sa lanseze o noua boxa inteligenta cu acest brand ca sa inlocuiasca Google Home.

CITESTE SI:  Cand isi va relua Uber testele cu masini fara sofer

Pentru cei care doresc o noua boxa inteligenta, compania din Statele Unite a anuntat oficial Nest Audio. Ceea ce e interesant la acest dispozitiv este ca pare a fi o combinatie dintre vechiul dispozitiv Google Home si cel Home Max.

Potrivit companiei din Statele Unite, Nest Audio va avea un sunet cu 75% mai puternic decat Google Home si un bas cu 50% mai intens. Asta inseamna ca, daca doreai o boxa inteligenta care poate functiona si ca boxa obisnuita cu o calitate uimitoare a sunetului, aceasta poate fi alegerea potrivita.

CITESTE SI:  De ce o femeie din Rusia are o piatra funerara iPhone de 1,5 metri

Nest Audio va veni cu unele dintre functiile gasite pe Nest Mini, cum ar fi procesarea on-device. Asta inseamna ca Google Assistant va functiona mai rapid, avand in vedere ca nu va trebui sa se conecteze la cloud pentru a-ti procesa solicitarile.

De asemenea, compania prezinta o functie care se numeste Media EQ si care permite dispozitivului sa se adapteze automat la orice ascultati, fie ca e vorba despre muzica, podcast-uri, carti audio si altele.

CITESTE SI:  Ce pret are Ronin SC - un stabilizator mic si usor de la DJI

Mai exista si un IQ ambiental care poate regla volumul pe baza zgomotului de fundal din locuinta. Noua boxa inteligenta Nest Audio a Google are un pret de 100 de dolari si va fi disponibila pentru cumparare incepand cu 5 octombrie.