fbpx

Pretul nivelului 4K al YouTube TV

Pretul nivelului 4K al YouTube TV

YT lanseaza un nou nivel de abonare pentru serviciul sau de streaming YouTube TV. Acel nivel va permite streaming de continut la rezolutie 4K, pe langa noi functii, inclusiv streamuri nelimitate. S-a dezvaluit si pretul noului nivel de abonare.

Sunteti abonati la YouTube TV? Daca sunteti abonati, e posibil ca ati fi interesati de faptul ca YouTube a anuntat un nou nivel de abonare pentru YouTube TV. Nivelul numindu-se 4K Plus.

Dupa cum indica si numele, acest nou nivel le va permite utilizatorilor sa urmareasca prin streaming continut la rezolutie 4K, pe langa alte caracteristici.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Note 8 s-ar putea lansa in septembrie la un pret incredibil de mare

Conform companiei din Statele Unite: “Cu noul nivel, vei putea urmari evenimentele majore din aceasta vara in 4K, pe langa continut live din retele precum NBC si ESPN”.

Pe langa continut la rezolutie 4K, noul nivel va oferi, de asemenea, utilizatorilor serviciului de streaming posibilitatea de a descarca continut pe dispozitivele lor.

CITESTE SI:  Marjele de profit ale Apple cu iPhone X nu mai sunt la fel de mari ca inainte

Vei putea descarca continutul pe telefon sau pe tableta, astfel incat sa te poti delecta cu continut oricand. De asemenea, vor exista streamuri nelimitate, adica un numar nelimitat de dispozitive vor putea transmite continut prin streaming pe acelasi cont.

Asta spre deosebire de versiunea obisnuita a serviciului YouTube TV care a fost limitata la trei streamuri simultane. In ceea ce priveste pretul, nou nivel al YouTube TV va costa 20 de dolari pe luna.

CITESTE SI:  Cum e casca VR HTC Vive Focus Plus si ce pret are

Dar noilor abonati le va fi oferita o luna gratuita de testare si un pret promotional de 9,99 dolari pe luna pentru primul an. Ce parere ai despre asta?

Te tenteaza nivelul 4K Plus al serviciului de streaming YouTube TV pentru streaming la rezolutie 4K la acel pret? Si ce crezi despre pretul noului nivel de abonare? Crezi ca putea fi mai ieftin?