Pretul monedei virtuale Ethereum atinge un nou varf

Pretul monedei virtuale Ethereum atinge un nou varf

Pretul Ethereum a ajuns la un nou nivel, de fapt cel mai mare pe care l-a avut vreodata. Capitalizarea totala de piata a Ethereum este in prezent de 100 de miliarde de dolari. Si, totusi, suma tuturor jetoanelor Ethereum reprezinta doar 13% dintre toate criptovalutele care exista, dar are timp sa mai creasca.

Valoarea monedelor virtuale a crescut in ultimele luni datorita interesului mare in acestea. Speculatorii se implica, de asemenea, in domeniul monedelor virtuale, iar acest lucru ajuta la cresterea preturilor.

CITESTE SI:  Isprava uriasa pentru serviciul de streaming de muzica Spotify, acesta se mandreste cu 60 de milioane de abonati cu plata

Ca urmare a acestei cresteri, pretul criptovalutei Ethereum a depasit pentru prima data 1000 de dolari. Pretul ridicat a cunoscut fluctuatii majore. Acesta a trecut de 1000 de dolari dupa ce moneda virtuala s-a regrupat in ultimele zile.

Capitalizarea totala de piata a jetoanelor Ethereum este acum mai mare de 100 de miliarde de dolari. Este cel putin impresionant. Se alatura listei de monede virtuale care sunt in plina expansiune si care au o capitalizare de miliarde de dolari.

CITESTE SI:  Apple Watch Series 4 e oficial - pret si specificatii

Cripto-jetoanele se aflau in jurul valorii de 700 si 800 de dolari cam pe tot parcursul lunii trecute, dar pretul a crescut in ultimele zile cu mai mult de 40 de procente.

Acum reprezinta 13% dintre toate monedele virtuale aflate in circulatie. Ramane de vazut daca Ethereum va fi in masura sa sustina acest nivel sau daca pretul va scadea.

CITESTE SI:  California va permite masinilor autonome sa circule fara soferi anul viitor

Este greu de prezis acest lucru cu monedele virtuale, deoarece preturile lor sunt foarte schimbatoare. Primele zile ale noului an au fost foarte bune si pentru alte criptovalute, cum ar fi Ripple care a crescut de asemenea in comparatie cu luna trecuta. Se pare ca monedele virtuale ca Ethereum vor continua sa fie in voga in noul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *