fbpx

Pretul incarcatorului wireless SanDisk care e si hard disk

Pretul incarcatorul wireless SanDisk care e si hard disk

Compania SanDisk a dezvaluit un incarcator wireless care se numeste Ixpand Wireless Charger Sync si care integreaza si un hard disk care poate crea copii de rezerva pentru fisierele de pe smartphone-uri. S-au dezvaluit si preturile acestui incarcator/hard disk.

SanDisk este o companie cunoscuta pentru produse precum unitatile flash, cardurile de memorie si asa mai departe. Cu toate acestea, compania a dezvaluit intre timp Ixpand Wireless Charger Sync care, dupa cum indica si numele, este un incarcator wireless.

CITESTE SI:  @OnLeaks sustine ca One M9 Plus va avea un display un pic mai mare decat cel al lui One M9

Dar se pare ca incarcatorul wireless vine si cu un hard disk incorporat. Potrivit companiei SanDisk: “Contribuind la backup-ul manual, Ixpand Wireless Charger Sync simplifica procesul, deci nu trebuie sa va ganditi la asta. Oferind stocare locala in capacitati de pana la 256GB, SanDisk Ixpand Wireless Charger Sync permite incarcare rapida fara fir, in timp ce creeaza o copie de rezerva pentru fotografii si clipuri video si elibereaza spatiu pretios pe dispozitivul tau”.

Acest lucru inseamna ca trebuie doar sa plasezi smartphone-ul tau deasupra acestui incarcator/hard disk SanDisk si nu numai ca smartphone-ul se va incarca fara fir dar iti si va copia fisierele, economisind astfel timp.

CITESTE SI:  Motivul pentru care suportul jocului FIFA Mobile pentru Windows Phone se va incheia

Din pacate, spatiul de stocare de 256GB nu e cine stie ce, mai ales daca capturezi o multime de fotografii la numarul maxim de megapixeli, sau daca capturezi clipuri video la rezolutie 4K.

Dar este o functie noua care i-ar putea interesa pe unii. Incarcatorul wireless/hard disk-ul SanDisk Ixpand Wireless Charger Sync vine la un pret de 100 de dolari pentru 64GB, un pret de 130 de dolari pentru 128GB si un pret de 200 de dolari pentru 256GB.

CITESTE SI:  In ce conditii pare ca smartphone-ul Pixel 3 se supraincalzeste in timp ce e la incarcat

Ce parere ai despre acest lucru? Ai cumpara incarcatorul wireless care e si hard disk si care poate crea copii de rezerva pentru fisierele de pe smartphone-ul tau? Ce crezi despre pretul cu care se vinde acest dispozitiv SanDisk?