fbpx
Pretul ecranului inteligent de perete al Amazon

Pretul ecranului inteligent de perete al Amazon

Compania Amazon din Statele Unite a dezvaluit un nou tip de produs. Adica un ecran inteligent de 15 inci de perete care se numeste Echo Show 15. Acest nou dispozitiv al companiei din Statele Unite poate fi util in diverse moduri. Si nici nu e foarte scump, pretul e accesibil pentru majoritatea oamenilor.

Saptamana trecuta, se vehicula faptul ca Amazon ar putea lucra la un nou dispozitiv Echo care ar putea fi un ecran inteligent de perete. Se pare ca acest lucru a fost confirmat pentru ca compania Amazon a dezvaluit intre timp Echo Show 15, un ecran inteligent de 15 inci proiectat pentru perete.

CITESTE SI:  Compania care ar putea crea laptopuri cu touchpad care isi poate schimba pozitia

Compania Amazon din Statele Unite nu e straina de displayurile smart, dar acest ecran de perete e diferit pentru ca poate functiona pe post de tablou. Asta spre deosebire de displayurile smart Echo care sunt oarecum similare cu boxele cu display incorporat.

Cu noul Echo Show 15, compania Amazon din Statele Unite a inclus un sistem de widgeturi care permite utilizatorilor sa creeze lucruri precum mementourile familiale, sa afiseze vremea, notificari smart home, sa redea prin streaming video de la niste camere si asa mai departe.

CITESTE SI:  S-ar putea sa stim pretul dispozitivului AirPower de incarcare wireless

Exista, de asemenea, un sistem de identificare vizuala care afiseaza continut pe baza persoanei care se afla in apropiere. Pare infiorator, dar in acelasi timp util.

Noul ecran inteligent de perete Echo Show 15 al companiei Amazon cu sediul central in Statele Unite se va vinde la un pret de 150 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Facebook promite sa stearga clipurile video pe care nu le-ai postat niciodata

Asa ca cei care sunt interesati de acest ecran inteligent de perete al companiei din Statele Unite si il considera util pentru ei il vor putea cumpara in curand. Ce parere ai despre ecranul inteligent de perete Echo Show 15 al companiei Amazon din Statele Unite? Si ce crezi despre pretul acestuia?