fbpx

Pretul acumulatorului extern MagSafe al Apple

Pretul acumulatorului extern MagSafe al Apple

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a dezvaluit oficial propriul sau acumulator extern MagSafe. Acesta a fost dezvoltat pentru a incarca iPhone-urile wireless. Exista si un pret oficial. Unii cred ca acest produs e prea scump.

Cand Apple a anuntat MagSafe pentru iPhone, producatorii de accesorii au lucrat la propriile produse bazate pe MagSafe, unul dintre ei producand un acumulator extern bazat pe MagSafe care nu numai ca era capabil sa se conecteze la iPhone si sa-l incarce, dar era capabil de acest lucru si fara fire sau o carcasa speciala.

CITESTE SI:  Volvo si NVIDIA lucreaza impreuna la masini fara sofer

Mai tarziu, s-a zvonit ca si Apple ar putea lucra la ceva similar. Se pare ca Apple chiar lucra la asa ceva. Compania a dezvaluit oficial acumulatorul sau extern MagSafe pentru iPhone.

Acesta e disponibil doar intr-o dimensiune si se va potrivi pentru intreaga gama de smartphone-uri iPhone 12. In functie de model, gradul de potrivire poate varia.

CITESTE SI:  Ce pedeapsa ar putea primi un fost student care a distrus zeci de PC-uri

Acest accesoriu incarca la 5W, asa ca e cam lent. Pentru cei care nu sunt incantati de acest lucru exista alternative de la alti producatori. Acumulatorul extern e unul de 1460mAh, ceea ce inseamna ca nu va putea incarca iPhone-ul in totalitate.

Acest lucru e destul de ciudat, dar poate ca intentia companiei Apple era doar sa ofere utilizatorilor un surplus de energie. Acumulatorul extern MagSafe al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, nu va fi ieftin la pretul sau de 99 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret va avea noua consola PlayStation Classic a Sony

Si avand in vedere specificatiile inferioare, unii vor considera poate ca e prea scump pentru ceea ce ofera. Cu toate acestea, daca preferi accesoriile oficiale in detrimentul celor terte, presupunem ca poti cumpara acest accesoriu. Ce parere ai despre acest acumulator extern MagSafe al companiei americane Apple si despre pretul sau?