fbpx

Pretul acestui incarcator wireless 4-in-1 al Mophie

Pretul acestui incarcator wireless 4-in-1 al Mophie

Mophie a prezentat un nou incarcator wireless 4-in-1 care functioneaza simultan cu diverse dispozitive. Si e destul de incapator. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde acest sistem de incarcare 4-in-1 fara fir de la Mophie.

O multime de dispozitive trec la incarcare fara fir in ziua de azi si, drept urmare, trebuie sa gasim un incarcator wireless suficient de incapator pentru a incarca simultan dispozitivele.

De fapt, daca esti in cautarea unui astfel de sistem de incarcare, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca Mophie a dezvaluit un nou incarcator wireless, Wireless Charging Mat 4-in-1.

CITESTE SI:  Primul smartphone Motorola al companiei Lenovo se va lansa in aceasta vara

Dupa cum poti observa in imaginea de deasupra, acesta este un incarcator wireless 4-in-1 Mophie capabil sa incarce fara fir o serie de dispozitive simultan. Pe acest sistem de incarcare 4-in-1 de la Mophie, pare ca exista spatiu pentru cel putin trei dispozitive, cum ar fi smartphone-uri sau casti fara fir (presupunand ca carcasele lor accepta incarcare fara fir).

CITESTE SI:  HMD Global, compania care produce smartphone-uri Nokia, isi pierde CEO-ul

Mai exista si un suport de incarcare conceput pentru Apple Watch, dar acest suport poate fi util si pentru utilizatorii non-Apple Watch. Daca nu detii un smartwatch Apple Watch, poti inlatura incarcatorul Apple Watch si sa folosesti portul USB-A pentru a conecta un cablu de incarcare obisnuit pe care il poti folosi pentru a incarca alte dispozitive printr-o conexiune prin cablu.

Noul sistem de incarcare 4-in-1 al Mophie nu este chiar ieftin la pretul sau de 150 de dolari. Dar daca doresti un incarcator wireless elegant pe care sa-l poti folosi in calatorii fara sa fie nevoie sa folosesti cabluri, acesta ar trebui sa fie avut in vedere.

CITESTE SI:  OnePlus a confirmat daca smartphone-ul OnePlus 6 va fi rezistent la apa sau nu

Ce parere ai despre acest incarcator wireless 4-in-1 Mophie care poate incarca simultan mai multe dispozitive? Ce crezi despre pretul de 150 de dolari cu care se va vinde?