fbpx
Pretul acestui incarcator Razer de 130W care poate incarca diverse dispozitive

Pretul acestui incarcator Razer de 130W care poate incarca diverse dispozitive

Compania Razer din Statele Unite a anuntat un nou incarcator cu care poti incarca diverse dispozitive simultan, de la smartphone-uri pana la smartwatch-uri si casti. Capacitatea incarcatorului Razer e de 130W si s-a dezvaluit si pretul. Nu e chiar ieftin.

Incarcatoarele nu sunt in general construite in mod egal. In cazul celor pentru laptopuri, telefoane, smartwatch-uri si asa mai departe, s-ar putea ca oamenii sa acorde atentie asupra cantitatii de energie (in wati) la iesire.

CITESTE SI:  Cum transformi tableta iPad Pro intr-un fel de MacBook

Ceea ce e corect, deoarece, o iesire de 100W, de exemplu, poate incarca anumite device-uri in doar cateva minute. Cu toaste acestea, in viitor s-ar putea sa fii nevoit sa acorzi atentie si faptului daca dispozitivul de incarcare e unul GaN sau nu.

Asta pentru ca dispozitivele de incarcare GaN sunt mai eficiente si masoara doar cativa centimetri. Daca esti interesat de acest tip de dispozitive de incarcare, Razer a dezvaluit de fapt un nou incarcator GaN de 130W la evenimentul E3 2021.

CITESTE SI:  Ce alte droguri sunt acum legale intr-un oras din Statele Unite

Incarcatorul Razer de 130W poate fi transportat in buzunar fara nicio problema, avand dimensiunile de doar 3,2 x 7,7 x 6,2cm. Cu toate acestea, chiar si la aceasta dimensiune, acest dispozitiv de incarcare de 130W poate incarca doua device-uri USB-C la 100W si doua dispozitive USB-A de 18W fiecare, simultan.

Dispozitivul de incarcare de 130W e dotat cu varfuri pliabile, iar Razer a inclus, de asemenea, diverse adaptoare internationale, astfel incat sa le puteti folosi in timp ce calatoriti in strainatate. Din pacate, acesta nu va fi ieftin.

CITESTE SI:  De ce Google a fost amendata cu 177 de milioane de dolari in Coreea de Sud

Razer il vinde la un pret de 180 de dolari, fiind considerabil mai scump decat incarcatoarele rivale. Dar asta pentru ca masoara doar cativa centimetri si pentru ca furnizeaza 130W de energie. Ce parere ai despre acest incarcator GaN de la Razer cu capacitate de 130W si pret de 180 de dolari?