fbpx

Pretul acestui acumulator extern MagSafe pentru iPhone

Pretul acestui acumulator extern MagSafe pentru iPhone

Compania Anker – care produce accesorii pentru iPhone – a dezvaluit un acumulator extern MagSafe pentru iPhone. Inainte ca Apple sa dezvaluie unul. S-a dezvaluit si la ce pret se vinde pe Amazon.

Conform unei stiri, compania Apple din Statele Unite lucreaza la un acumulator extern MagSafe pentru iPhone. Nu e clar cand va fi lansat un astfel de accesoriu.

Dar, intre timp, se pare ca producatorul de accesorii Anker a dezvaluit un acumulator extern MagSafe inaintea Apple. Acest accesoriu al companiei Anker are o capacitate de 5000mAh care va putea incarca complet smartphone-ul Apple iPhone 12 mini si sa incarce 12 Pro Max doar pana la 75%.

CITESTE SI:  Cum reduce Google emisiile de carbon si cum conserva mediul inconjurator

Dar presupunem ca natura portabila si compacta a accesoriului compenseaza pentru capacitatea redusa. In plus, faptul ca nu sunt necesare cabluri este un bonus suplimentar.

Din pacate, accesoriul MagSafe al Anker cu pret de 40 de dolari nu este un accesoriu certificat oficial. Acest lucru nu inseamna ca prezinta riscuri, ci mai degraba ca nu are o certificare oficiala.

CITESTE SI:  Amazon lanseaza Fire OS 5 Developer Preview, bazat pe Android Lollipop

Din acest motiv, viteza de incarcare este limitata la 7,5W spre deosebire de incarcatoarele MagSafe certificate care pot incarca cu 15W. Dar capacitatea de incarcare de 7,5W nu ar trebui sa fie o problema, deoarece portabilitatea si usurinta de utilizare pare sa fie principalul motiv de cumparare.

CITESTE SI:  Cum ar fi iPad-ul mai ieftin al Apple pentru 2020

Accesoriul de la Anker este in prezent pe Amazon la un pret de 40 de dolari. In cele din urma, stocurile s-au epuizat, dar e posibil ca acest acumulator extern pentru Apple iPhone va fi disponibil pentru cumparare si in viitor.

Ce parere ai despre acumulatorul extern MagSafe al Anker pentru iPhone de la Apple? L-ai achizitiona, tinand cont de faptul are o viteza de incarcare de doar 7,5W?