fbpx

Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

Primul episod din Urzeala Tronurilor sezonul 7 a fost un mare succes si a fost urmarit prin canalele oficiale de peste 16 milioane de ori de la debutul acestuia de duminica.

Dar aceste cifre ale serialului Urzeala Tronurilor palesc in comparatie cu numarul de ori in care episodul a fost piratat. Potrivit MUSO, cel de-al 71-lea episod al serialului a fost vizionat in mod ilegal de peste 90 de milioane de ori.

Serialul Urzeala Tronurilor al HBO are o multime de titluri in publicatii si ziare pe care isi poate pune numele, desi exista probabil un titlu pe care suntem siguri ca cei de la HBO nu le place atat de mult, iar acela este faptul ca serialul este unul dintre cele mai piratate seriale ale tuturor timpurilor.

CITESTE SI:  Ce fel de sistem de operare Android TV va include OnePlus TV

Avand in vedere ca fiecare sezon din serialul Urzeala Tronurilor pare sa-i atraga pe spectatori din ce in ce mai adanc in lumea lui Westeros, se pare ca nici pirateria nu incetineste. Potrivit companiei MUSO de analiza a pirateriei, se pare ca primul episod al sezonului 7 din Urzeala Tronurilor a fost piratat de 90 de milioane de ori pe glob.

CITESTE SI:  Ce pret are aceasta camera video interesanta de la Panasonic, Lumix BGH1

Aceasta cifra de piraterie este semnificativ mai mare decat numarul total oficial al vizionarilor serialului Urzeala Tronurilor despre care se estimeaza ca este de 16 milioane de ori, iar acestea acopera streaming-ul ilegal, torrenting-ul si descarcarile directe si este, dupa cum iti poti imagina, o bataie de cap destul de mare pentru companiile antipiraterie de a le monitoriza.

CITESTE SI:  Microsoft despre streaming-ul de jocuri pe dispozitivele Apple

Cele mai multe vizionari ilegale prin piraterie pentru primul episod al sezonului 7 din serialul Urzeala Tronurilor au venit din Statele Unite (15,1 milioane), urmate de cele din Marea Britanie cu 6,2 milioane, Germania cu 4,9 milioane si India cu 4,3 milioane.

Exista si alte tari implicate, normal, dar cele de mai sus sunt cele din top 4. Nu este niciun secret ca episoadele din Urzeala Tronurilor sunt foarte piratate, dar totusi aceste cifre sunt uluitoare.