fbpx

Premiera pentru aplicatia Snapchat a Snap

Premiera pentru aplicatia Snapchat a Snap

Aplicatia Snapchat a companiei Snap din Statele Unite a reusit o premiera. In prezent, aceasta aplicatie e disponibila pe cele doua sisteme de operare mobile majore la ora actuala: Android si iOS. Utilizatorii Snapchat de pe un anumit sistem de operare mobil i-au depasit ca numar pe cei ai celuilalt sistem de operare mobil.

Snapchat se afla intr-o crestere constanta, datorita unei aplicatii Android imbunatatite si a unui interes crescut pentru caracteristica sa Spotlight.

CITESTE SI:  Ossur prezinta piciorul bionic care poate fi controlat de creier

Aplicatia companiei Snap a adaugat 15 milioane de utilizatori noi in primul trimestru al anului 2021, numarul de utilizatori activi zilnic al platformei ajungand la 280 de milioane, conform unui raport al companiei Snap pentru primul trimestru din 2021.

Acest trimestru marcheaza o premiera, prima data cand Snapchat a avut mai multi utilizatori pe Android decat pe iOS. Compania nu a impartasit datele exacte pentru cele doua sisteme de operare, dar CEO-ul Evan Spiegel a catalogat premiera “un moment de referinta” si important pentru compania Snap care si-a canalizat resursele pentru imbunatatirea aplicatiei sale Android care anterior avea o multime de bug-uri.

CITESTE SI:  Cum foloseste MIT AI pentru detectarea depresiei

Spotlight, caracteristica gen TikTok a aplicatiei Snapchat care ii recompenseaza cu bani pe utilizatorii care creeaza clipuri populare, inca este o caracteristica ravnita.

Acea caracteristica a Snapchat e acum live in 12 tari si a ajuns la 125 de milioane de utilizatori lunar in luna martie. Conform CEO-ului Snap, inscrierile la platforma au crescut cu 40% in perioada ianuarie-martie.

CITESTE SI:  De ce este capabil Unreal Engine 5 pe PS5, consola de jocuri a Sony

De asemenea, compania Snap a raportat o crestere a veniturilor, ajungand la 770 de milioane de dolari pentru primul trimestru al anului, o crestere de 66% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Conform CEO-ului companiei Snap, compania beneficiaza de incercarile de redeschidere in urma pandemiei, ceea a condus la multiplicarea interactiunilor si a conversatiilor in platforma Snapchat.