fbpx

Poti pune acum pe mut site-uri intregi in browserul Chrome

Poti pune acum pe mut site-uri intregi in browserul Chrome

Suntem siguri ca multi dintre voi ati ajuns pe site-uri web care au inceput brusc sa ruleze automat clipuri video atunci cand se incarca, sau chiar mai rau, exista unele site-uri care cred ca este o idee minunata sa adauge muzica de fundal si sa determine ca toate controalele sa fie incredibil de dificil de gasit.

E foarte enervant acest lucru. Ei bine, Google a introdus anterior un buton de mut in browserul Chrome care opreste redarea audio. Cu toate acestea, acesta era limitat numai la acea pagina si in acel moment, ceea ce inseamna ca daca reincarcati pagina, trebuia sa o dati pe mut din nou in browserul Chrome.

CITESTE SI:  Twitter este implicata intr-o batalie interna in ceea ce priveste vanzarea

Cu toate acestea, vestea buna este ca nu va mai fi nevoie sa procedati astfel, deoarece Google a introdus in sfarsit o optiune de punere pe mut a site-ului intreg in browserul Chrome.

Aceasta caracteristica a browserului Chrome a fost anuntata de fapt in 2017, cand Google a dezvaluit ca o testeaza, dar se pare ca aceasta caracteristica a fost in sfarsit implementata. Aceasta caracteristica a browserului Chrome le vine in ajutorul utilizatorilor care doresc sa puna pe mut intregi site-uri care sunt cunoscute pentru faptul ca redau automat audio si clipuri video.

CITESTE SI:  Acoperisurile solare care pot fi instalate in 8 ore

Acest buton de mut se va aplica intreg site-ului, ceea ce inseamna ca fiecare pagina va fi acoperita de aceasta optiune de mut. Acestea fiind spuse, exista si cateva extensii pentru browserul Chrome care sunt utile la exact acelasi lucru si sunt disponibile, sau ca fim mai precisi, exista unele care impiedica redarea automata a clipurilor video de pe site-uri, ceea ce inseamna ca le puteti reda mai tarziu, daca doriti.

CITESTE SI:  Cum e robotul telefonic CallJoy cu AI al Google

In orice caz, functia ar trebui sa fie deja disponibila pentru utilizatori, iar acestia trebuie doar sa dea click-dreapta pe o fila in browserul Chrome si optiunea “Mute Site” ar trebui sa fie pregatita.