fbpx

Poti folosi acum Skype pentru a trimite bani din Paypal unor persoane

Poti folosi acum Skype pentru a trimite bani din Paypal unor persoane

Skype adauga suport PayPal aplicatiilor sale mobile Android si iOS. Parteneriatul va functiona in 22 de tari, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, Canada si in cateva tari din Europa.

Aplicatia de mesagerie a anuntat un nou parteneriat cu serviciul de trimitere de bani care propulseaza caracteristica Send Money pe care a dezvoltat-o. Dupa cum indica numele, caracteristica Send Money le va permite utilizatorilor de Skype sa transfere valuta din interiorul aplicatiei mobile folosind PayPal, in timp ce sunt in mijlocul unei conversatii.

CITESTE SI:  Aplicatiile iOS care iti citesc clipboard-ul iPhone-ului fara permisiunea ta

Acest lucru inseamna ca nici nu trebuie sa inchida fereastra de chat sau aplicatia Skype pentru a trimite bani unei persoane. Parteneriatul dintre aplicatia de mesagerie si PayPal faciliteaza foarte mult utilizatorilor trimiterea de bani unei persoane pe Skype fara sa fie nevoie ca acestia sa sara de la aceasta aplicatie la browserul lor sau la aplicatia de banking.

Pentru a trimite valuta pe Skype folosind PayPal, utilizatorii trebuie doar sa stearga ecranul inspre partea dreapta atunci cand chatuiesc cu amicii sau familia si sa apese pe Send Money.

CITESTE SI:  Camera Canon EOS M6 Mark II e oficiala - pret si specificatii

Apoi, acestia pot definitiza procesul de trimitere de bani din aplicatie. Cand caracteristica Send Money este folosita pentru prima data, aceasta le va cere utilizatorilor sa-si confirme locatia.

Daca caracteristica este disponibila in locatia lor, utilizatorilor li se va cere sa-si lege contul lor de PayPal de contul lor de Skype. Apoi, PayPal se va ocupa de tot ce are legatura cu transferul de valuta, serviciu care de obicei trimite banii in cateva secunde.

CITESTE SI:  Barack Obama ar putea avea propriul serial pe Netflix

Pentru a trimite bani, utilizatorii trebuie sa aiba cea mai noua versiune a aplicatiei, dar persoana care primeste banii poate folosi orice versiune de Skype. Daca destinatarul nu are un cont de PayPal, i se va cere sa-si creeze unul.

Facebook