fbpx

Popcorn Time pentru web se inchide

Popcorn Time pentru web se inchide

O versiune a Popcorn Time construita pentru web se inchide la doar cateva zile dupa ce a aparut online.

Browserul Popcorn lansat in acest weekend ca si modalitate de a reda filmele si show-urile TV piratate de pe web a inceput sa primeasca destul de multa atentie noaptea trecuta, de la cei care nu au motive sa fie incantati.

Acum cateva zile, Popcorn Time care, inainte de asta, a existat sub forma de soft pentru PC-uri, a lansat o versiune web care practic a adus aceleasi caracteristici de streaming, cu exceptia faptului ca utilizatorii puteau reda filmele de pe web, in loc sa fie necesar sa foloseasca aplicatia pentru a reda clipurile video.

CITESTE SI:  Lucruri demne de interes despre cinematografia Coreii de Sud

Trebuie sa spunem browserul Popcorn pentru web ca a avut destul de mult succes, dar, in mod nesurprinzator, proprietarii drepturilor de autor nu au fost prea incantati de treaba asta, iar proprietarul site-ului, un individ de 15 ani pe nume Milan Kragujevic, sustine ca a primit un ordin de inchidere de la MPAA (Motion Picture Association of America).

CITESTE SI:  De ce Google ii incurajeaza pe dezvoltatori sa creeze aplicatii si site-uri mai accesibile

Inainte de asta, Kragujevic a incercat sa schimbe domeniile si sa se mute pe alt site, dar se pare ca a decis sa renunte la scurt timp.

Intr-o declaratie facuta de Kragujevic, “A fost ceva interesant, dar este timpul sa mergem mai departe. Ma voi distanta de dezvoltarea Browser Popcorn”.

De asemenea, acesta sustine ca motivul pentru care site-ul a existat nu era legat prea mult de piraterie si ca era un experiment cu tehnologia de streaming care putem spune ca a esuat.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul Lenovo ThinkPad X1 Extreme cu placa grafica NVIDIA

Pentru a inlocui versiunea web a Popcorn Time, Kragujevic spune pentru Motherboard ca va pune in loc un serviciu de recomandari de filme si ca ar putea publica codul sursa pentru Browser Popcorn. Astfel, este posibil ca altcineva sa continue in viitor de unde a ramas acesta.