fbpx

Politia a incercat sa deblocheze smartphone-ul unui barbat decedat folosindu-i amprenta

Politia a incercat sa deblocheze smartphone-ul unui barbat decedat folosindu-i amprenta

Cei mai multi oameni sunt de acord cu modul in care a procedat politia din Florida pentru a debloca smartphone-ul unei persoane decedate folosindu-i amprenta si cred ca a fost legal. Dar intrebarea este: a fost oare potrivit gestul? Logodnica persoanei a declarat ca au venit la ea doi detectivi cu smartphone-ul persoanei decedate pentru a-l debloca.

Din cauza faptului ca senzorii de amprente devin omniprezenti pe smartphone-urile din ziua de azi, autoritatilor de aplicare a legii le este mai greu sa deblocheze telefonul unui suspect, deoarece nu-l pot forta sa le ofere amprenta.

CITESTE SI:  Niste clienti OnePlus raporteaza o frauda cu carduri de credit dupa ce au cumparat de pe site-ul companiei

Cu toate acestea, acest lucru cu siguranta nu le-a impiedicat sa incerce, deoarece politia din Florida a procedat intr-un fel aproape inimaginabil pentru a debloca un smartphone.

Potrivit stirilor, politia din Florida a participat la funeraliile persoanei pe care au impuscat-o, dar nu pentru a-si arata respectul, ci mai degraba pentru a avea acces la persoana decedata si pentru a-i folosi amprenta si a-i debloca smartphone-ul.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi 4c explodeaza in buzunarul proprietarului, cauzeaza arsuri de gradul trei

Barbatul decedat care a fost impuscat mortal este Linus F. Phillip, iar potrivit Victoriei Armstrong, logodnica sa, “M-am simtit foarte dispretuita si umilita”. Potrivit stirilor, politia a vazut o masina cu geamuri colorate ilegal si a vorbit cu conducatorul auto care era Phillip.

Apoi, politia a pretins ca simte marijuana in masina si au incercat sa-l retina, dar Phillip a sarit in scaunul soferului si a demarat in tromba, iar un agent de politie l-a impuscat mortal.

CITESTE SI:  Drona PARC poate zbura non-stop pentru totdeauna

De fapt, nu este prima data cand auzim povesti despre cum politia a incercat sa deblocheze smartphone-uri folosind amprente de la oameni decedati. S-a raportat luna trecuta ca folosirea amprentelor de la persoane decedate este o practica destul de obisnuita pentru deblocarea smartphone-urilor, desi pare sa aiba un succes mixt.