fbpx
Pokemon GO nu mai este aplicatia de iPhone cu cele mai mari venituri din Statele Unite

Pokemon GO nu mai este aplicatia de iPhone cu cele mai mari venituri din Statele Unite

In acest post, ne vom uita la cum se compara timpul jocului Pokemon GO in top, cu alte aplicatii de iPhone care aduc venituri mari.

Cand Pokemon GO a fost lansat initial, a devenit rapid aplicatia de iPhone cu cele mai mari venituri din Statele Unite.

De fapt, Pokemon GO si-a pastrat prima pozitie pentru 74 de zile la rand, dar din pacate domnirea sa a ajuns la final.

Potrivit unei stiri de Sensor Tower, Pokemon GO nu mai este aplicatia de iPhone cu cele mai mari venituri din Statele Unite si a fost detronata de Clash Royale a Supercell.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce joc cunoscut al Microsoft se va lansa pe iOS si Android

“La 74 de zile dupa ce a ajuns in topul aplicatiilor de iPhone din Statele Unite de pe App Store pentru iPhone, jocul Pokemon GO al Niantic a ajuns la final drept aplicatia cu cele mai mari venituri din tara. Jocul a fost detronat de Clash Royale al Supercell care a ajuns pe primul loc dupa un update de continut care i-a trimis pe jucatori intr-o frenezie de cheltuieli”.

CITESTE SI:  Verizon recunoaste ca "stranguleaza" Netflix ca parte a unui test

Avand in vedere datele Sensor Tower, goana Pokemon GO care a durat 74 de zile il pune practic pe al treilea loc.

Aplicatia de iPhone care a reusit sa ia prajitura este Clash of Clans care a gonit pentru 347 de zile, ceea ce este pacat, avand in vedere ca era destul de aproape sa ajunga la un an.

Pe locul al treilea este Candy Crush Saga cu 109 zile. Clash Royale a reusit sa se bucure de o goana de 32 de zile, asa ca va fi interesant de vazut cat de mult va rezista pana ce urmatoarea aplicatie de iPhone ii ia locul.

CITESTE SI:  Cum sarbatoreste Rovio 10 ani de Angry Birds

Detronarea Pokemon GO in Statele Unite nu ar trebui sa fie o surpriza. Recent, s-a dezvaluit ca aproape 80% din jucatorii care plateau ai ai aplicatiei Pokemon GO au incetat sa mai joace/plateasca, asa ca cu siguranta acest lucru a avut un impact asupra topurilor cu venituri.