fbpx
pokemon-go-este-cel-mai-rapid-joc-care-a-adus-venituri-de-500-de-milioane-de-dolari

Pokemon GO este cel mai rapid joc care a adus venituri de 500 de milioane de dolari

Pokemon Go ramane pe buzele publisherilor majori de jocuri si aplicatii. Toti sunt de acord ca aplicatia a fost un succes fenomenal.

S-a spus recent ca Pokemon GO a adus venituri de peste 400 de milioane de dolari in cateva luni dupa ce a fost lansat.

Jocul a stabilit recorduri inca de cand a fost lansat. A fost cea mai descarcata aplicatie in timpul primei sale saptamani si a fost cea mai rapida aplicatie care a ajuns la 50 de milioane de instalari pe Google Play Store.

CITESTE SI:  Microsoft explica de ce Minecraft pentru Nintendo Switch ruleaza la rezolutia de 720p

Se estimeaza acum ca Pokemon GO este cel mai rapid joc care a adus venituri de 500 de milioane de dolari.

Niantic Labs nu a oferit propriile cifre pentru Pokemon GO, dar in timpul evenimentului Apple de alaltaieri, a spus ca Pokemon GO a fost descarcat de peste 500 de milioane de ori la scara globala de cand a fost lansat, iar jucatorii au mers peste 4,6 miliarde de kilometri in timp ce au jucat acest joc popular.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum si-a imbunatatit PayPal aplicatia mobila

App Annie estimeaza ca Pokemon GO a depasit 500 de milioane de dolari in venituri globale de la consumatorii iOS si Android, cele doua platforme mobile larg folosite pentru care jocul este disponibil.

Jocul este pe drumul de a ajunge la venituri de 1 miliard de dolari pana la sfarsitul acestui an. Stirea mentioneaza ca Pokemon GO a ajuns la jumatate de milion de dolari in doar 60 de zile de la lansare.

CITESTE SI:  10 motive ca sa lasi iPhone-ul si sa-ti iei un smartphone Android

Cel mai apropiat competitor al sau este Candy Crush Saga caruia i-a luat peste 200 de zile pentru a ajunge la aceleasi venituri.

Jocul Puzzle & Dragons este pe locul al treilea si i-a luat mai mult de 400 de zile pentru a ajunge la venituri de 500 de milioane de dolari.