fbpx
Pokemon GO a cauzat haos in Tokio, a fost nevoie de interventia politiei

Pokemon GO a cauzat haos in Tokio, a fost nevoie de interventia politiei

In ultimele zile, un Pokemon rar a fost reperat in Odaiba, Tokio. O gramada de oameni au aparut ca sa-l prinda, iar multimea a devenit atat de mare incat politia a fost chemata pentru a se ocupa de situatie. Fir-ar sa fie! Oamenii au alergat ca sa-l prinda pe Lapras, ignorand semafoarele din Tokio.

Cand a fost lansat initial, Pokemon GO a cauzat haos din cauza faptului ca era inedit. Jucatorii mergeau oriunde incercand sa prinda toti Pokemonii, iar in unele cazuri politia locala era fortata sa emita avertismente pe social media pentru a spune publicului sa fie atent cand colinda strazile si joaca jocul.

CITESTE SI:  Cum iti permite aplicatia unui japonez sa vezi cat zahar exista intr-un sifon

Pana acum, valva Pokemon GO a murit in mod clar cumva, dar se pare ca nu este greu sa se aprinda din nou. Recent in Tokio, un Pokemon rar a fost reperat in Odaiba care a cauzat destul de mult haos, avand in vedere ca jucatorii de toate varstele au alergat sa-l prinda.

CITESTE SI:  Un individ crede ca dependenta de jocuri a dus la divortul sau

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, numarul de jucatori Pokemon GO din Tokio este atat de mare incat a fost nevoie sa fie chemata politia din Tokio pentru a ajuta la mentinerea ordinii.

Este destul de ciudat sa vedem asta, pentru ca daca ai fost vreodata in Japonia, atunci stii ce societate ordonata este acolo si ca oamenii sunt in general politicosi si manierati si nu au nicio problema sa se supuna regulilor cand vine vorba sa stea la rand pentru mancare, pentru tren, autobuz si asa mai departe.

CITESTE SI:  Pentru ce ar putea fi data in judecata Nintendo

Cu toate acestea, cu Lapras si jocul Pokemon GO in minte, stirile sustin ca oamenii ignora semafoarele din Tokio, alergand pe strazile din Tokio si nu numai. E o nebunie, nu-i asa? Si de asemenea surprinzator pentru un joc despre care se spune ca e in declin.