fbpx
Pokemon Go a adus, se pare, venituri de peste 440 de milioane de dolari

Pokemon Go a adus, se pare, venituri de peste 440 de milioane de dolari

In mai putin de doua luni dupa lansarea in Statele Unite, Pokemon GO a adus venituri de peste 440 de milioane de dolari la scara mondiala.

In iulie cand Pokemon GO a fost lansat, succesul sau initial i-a facut pe unii sa creada ca jocul este capabil sa aduca venituri de 1 miliard de dolari pe an.

Stim, aceea este o suma uriasa de bani pe care multi dezvoltatori probabil nu vor apuca sa o vada, iar daca te intrebai daca jocul Pokemon GO poate ajunge la acel nivel, se pare ca este pe drumul cel bun.

CITESTE SI:  In ce tara cultiva Facebook autoritarismul, acuza unii

Potrivit unei stiri de Sensor Tower, Pokemon GO a reusit sa aduca venituri 440 de milioane de dolari pana in acest moment, ceea ce inseamna ca daca lucrurile continua sa mearga in felul acesta, nu am fi surprinsi daca jocul ar reusi sa dubleze aceste venituri pana la sfarsitul anului, sau poate ar putea chiar ajunge la un miliard de dolari.

CITESTE SI:  Cum e procesorul mobil MediaTek puternic cu suport 5G

Stirea mentioneaza ca Pokemon GO nu mai este aplicatia numarul 1 in unele tari, dar se pare ca tot reuseste sa aduca venituri de 4 milioane de dolari pe zi.

Acum cativa ani, spuneam ca Candy Crush aducea venituri de peste jumatate de milion de dolari pe zi, ceea ce era deja impresionant, dar acel numar paleste in comparatie cu acesta.

CITESTE SI:  De ce discurile din vinil depasesc CD-urile

Ar trebui sa mentionam ca desi jocul Pokemon GO aduce o multime de bani, acesta pare de asemenea sa-si piarda baza de jucatori zilnica.

Ultima daca cand am verificat, jocul a pierdut cateva milioane de jucatori activi zilnici, dar este posibil ca numerele pe care le vedem acum sunt cifrele normalizate.

In orice caz, ce credeti voi? Va reusi Pokemon GO sa aduca venituri de 1 miliard de dolari pana la sfarsitul anului?