fbpx

Platile prin WhatsApp ar putea fi posibile in curand. Cum vor functiona

Platile prin WhatsApp ar putea fi posibil in curand. Cum vor functiona

WhatsApp lucreaza la adaugarea unui serviciu de plati in aplicatia sa si se pare ca asta s-ar putea intampla curand. Versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru Android include in prezent un preview pentru caracteristica, desi aceasta este ascunsa deocamdata.

Trimiterea si primirea de bani digital nu vor mai fi limitate la banking-ul online sau la aplicatia mobila a bancii tale. In vremurile recente, vedem cum platile pot fi efectuate folosind telefoanele si aplicatiile noastre care nu sunt limitate doar la banci.

CITESTE SI:  Politia din Chicago foloseste un soft predictiv pentru a combate crimele

De exemplu, Facebook Messenger suporta in Statele Unite trimiterea de plati altor utilizatori, iar acea caracteristica va ajunge in curand si pe WhatsApp. Mai devreme in acest an, a circulat o stire care spunea ca WhatsApp ar putea primi o noua caracteristica de plati mobile, iar intr-o stire recenta de WABetaInfo s-a dezvaluit ca acea caracteristica a fost reperata in ultima versiune beta a aplicatiei pe Android pe care o poti vedea in captura de ecran de mai sus.

CITESTE SI:  Broadcom abandoneaza planurile de a cumpara Qualcomm, motivul fiind unul nesurprinzator

Nu pare ca aceasta este pe deplin functionala, ceea ce inseamna ca nu suntem inca 100% siguri la ce ne putem astepta. Cu toate acestea, presupunand ca functioneaza la fel ca alte sisteme de plati mobile pe care le-am vazut, aceasta caracteristica va fi una simpla, in care utilizatorii pot atasa un card de credit sau un cont bancar la contul lor de WhatsApp, iar banii trimisi/primiti vor fi debitati/creditati de acolo.

CITESTE SI:  Ce functie noua ar putea lansa Instagram

Cum am spus deja, WhatsApp cu siguranta nu este prima platforma de mesagerie care suporta plati mobile, dar cand si unde se va lansa caracteristica, ramane de vazut. De asemenea, avand in vedere cat de multi utilizatori WhatsApp exista, multi oameni vor putea efectua plati prin aceasta platforma.

Facebook