fbpx

Platforma Waze va fi capabila si de asta

Platforma Waze va fi capabila si de asta

Platforma de navigare Waze a anuntat o noua functie care se va dovedi utila pentru unii dintre utilizatorii sai. Este o functie care exista deja pe aplicatia de harti Google Maps de ceva vreme. Era si timpul sa apara si pe platforma de navigare Waze.

Asadar, esti pe web scormonind dupa instructiuni despre cum sa ajungi la destinatie si, dupa ce ai descoperit instructiunile dorite, doresti sa trimiti aceste instructiuni catre telefon.

Daca folosesti Google Maps, se poate. Dar daca preferi sa folosesti o alta aplicatie de navigare, cum ar fi Waze? Daca esti utilizator al acestui serviciu, atunci vei fi incantat sa afli ca serviciul a anuntat recent o noua functie pe care o va aduce pe varianta web si mobila.

CITESTE SI:  iOS 13 te va avertiza daca stergi aceste aplicatii

Astfel, utilizatorii platformei de navigare vor putea explora instructiuni pe web prin functia Live Map a Waze, iar apoi sa trimita acele instructiuni pe dispozitivele lor mobile cu sistem de operare iOS sau Android.

CITESTE SI:  Raspunsul companiei Huawei la smartphone-ul Galaxy S11 al Samsung

Asta inseamna ca poti trece de la web la mobil fara complicatii. De asemenea, utilizatorii platformei nu numai ca pot trimite instructiuni. Acestia pot si alege cand ar dori sa ajunga la destinatie, iar de acolo, in functie de trafic, Waze va anunta utilizatorii cand este timpul sa porneasca la drum pentru a ajunge la destinatie la timp.

Waze a anuntat, de asemenea, ca le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a sincroniza si memora locatiile lor preferate, acestia putandu-le afisa in versiunea web, astfel incat sa nu fie nevoiti sa-si introduca locatiile de fiecare data cand intra in aplicatia web sau mobila.

CITESTE SI:  Facebook este data in judecata pentru colectarea datelor despre istoricul de apeluri

Ce parere ai despre noua functie de partajare catre mobil a instructiunilor platformei de navigare Waze? Crezi ca, cu acea functie, aceasta platforma de navigare va reusi sa mai diminueze din cota de piata a Google Maps?