Platforma Kickstarter se va lansa in Japonia pe data de 13 septembrie

Platforma Kickstarter se va lansa in Japonia pe data de 13 septembrie

Kickstarter a anuntat ca isi va deschide platforma de strangere de fonduri pe o piata asiatica cheie luna viitoare. Platforma de varf de strangere de fonduri va fi deschisa in Japonia pe data de 13 septembrie, potrivit The Verge.

Confirmarea unei versiuni japoneze a platformei Kickstarter a fost oferita mai devreme in acest an, dar acum o data a fost stabilita. Lansarea platformei Kickstarter in Japonia va insemna ca dezvoltatorii japonezi isi pot crea propriile proiecte si campanii de strangere de fonduri folosind conturile bancare si forme de identificare locale.

Platforma Kickstarter ajunge in Japonia pe data de 13 septembrie, Compania a confirmat data intr-un anunt prin email acum cateva zile si a spus ca creatorii interesati ar trebui sa trimita un email la japan@kickstarter.com.

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump sustine ca Apple va construi trei "mari, mari, mari" fabrici in Statele Unite

Desi oamenii din Japonia pot oricand sustine un proiect, sau sa-si lanseze propriul proiect printr-un parteneriat cu un partener din Statele Unite, acum cei din Japonia isi pot lansa propriul proiect folosind un cont bancar japonez si o forma locala de identificare. De asemenea, platforma Kickstarter va fi in limba japoneza.

Lansarea Kickstarter in Japonia a fost initial anuntata in luna mai. In mod evident, aceasta miscare inseamna ca am putea cumpara gadgeturile din Japonia pe care ni le-am dorit mereu. Speram doar ca producatorii de gadgeturi de acolo sunt mai buni la livrarea gadgeturilor, avand in vedere ca multi sustinatori din Statele Unite ai proiectelor au fost dezamagiti de campaniile din Statele Unite care niciodata nu si-au indeplinit comenzile sau au livrat gadgeturile dupa ani de zile dupa ce strangerea de fonduri a luat sfarsit. Platforma Kickstarter este deja disponibila in 21 de tari, printre care se numara Mexic, Statele Unite, Canada si mare parte din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *