fbpx

Platforma de social media care testeaza integrarea YouTube

Platforma de social media care testeaza integrarea YouTube

O anumita platforma de social media testeaza integrarea YouTube. Aceasta integrare va permite utilizatorilor acelei platforme de social media sa urmareasca clipuri video YouTube fara a parasi acel site web de social media. In prezent, acea platforma testeaza acest lucru cu aplicatia sa iOS.

Site-uri si servicii precum Facebook si Twitter ar prefera sa-ti petreci tot timpul pe aceste platforme. Cu cat petreci o perioada mai lunga de timp pe acele platforme, cu atat va creste cumulul de reclame afisate, ceea ce inseamna ca sunt generati mai multi bani.

CITESTE SI:  Twitter este implicata intr-o batalie interna in ceea ce priveste vanzarea

Cu toate acestea, in cazul Twitter, vizionarea clipurilor video YouTube inseamna parasirea platformei de social media. Acest lucru nu e de preferat pentru compania Twitter, motiv pentru care aceasta companie a anuntat ca va testa integrarea YouTube pe site-ul sau.

Asta inseamna ca tweeturile care contin clipuri video YouTube vor putea redate in tweetul propriu-zis, ca si cum ai incarca un clip video pe YT.

CITESTE SI:  Care-s activitatile cele mai populare pe Apple Watch

“Incepand de astazi pe iOS, testam o modalitate de a viziona clipuri video YouTube in cronologie, fara a parasi conversatia de pe Twitter”, conform unui tweet al companiei.

In prezent, iar acest lucru se aplica majoritatii utilizatorilor, conectarea unui clip video YouTube intr-un tweet va deschide un site web separat care ii va determina pe utilizatori sa paraseasca Twitter in timp ce vizioneaza clipul video.

CITESTE SI:  Ce trebuie sa stii despre refresh-ul de 90Hz al smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Acest lucru nu este ideal pentru aceste site-uri web, asa ca are logica ca aceste companii prefera sa-i pastreze pe utilizatori pe platformele lor de social media.

Potrivit Twitter, acest test va avea loc mai intai pe aplicatia iOS, dar e posibil ca demersul va fi extins si pentru alte sisteme de operare, cum ar fi Android, dar compania din Statele Unite nu a dezvaluit cand anume se va intampla asta.