fbpx

PhoneDrone Ethos iti transforma smartphone-ul intr-o drona

PhoneDrone Ethos iti transforma smartphone-ul intr-o drona

Smartphone-ul tau are deja un procesor puternic si senzori multipli, asa ca de ce ai plati din nou pentru acele lucruri cumparandu-ti o drona? Aceasta e ideea din spatele PhoneDrone Ethos care utilizeaza smartphone-ul utilizatorului pe post de creier.

Una dintre problemele cu dronele care pot filma si captura fotografii este ca unele dintre ele sunt foarte mari, cum ar fi DJI Phantom.

Este adevarat ca sunt destul de puternice, dar, in acelasi timp, daca vrei sa calatoresti cu ea, poate fi destul de grea, avand in vedere ca ocupa destul de mult spatiu.

CITESTE SI:  Nubia Z11 mini soseste

Cu toate acestea, daca vrei capabilitati de inregistrare video si captura de fotografii de la o drona, atunci poate ai vrea sa arunci o privire la proiectul PhoneDrone Ethos de pe Kickstarter.

Practic, ceea ce face PhoneDrone Ethos este sa-ti transforme smartphone-ul intr-o drona. Cum se face asta este practic prin introducerea smartphone-ului tau intr-o drona care presupunem ca ar putea fi gandita ca si o carcasa foarte hi-tech de smartphone.

CITESTE SI:  Telefoanele Samsung Galaxy A8 (2018) si A8+ (2018) au fost anuntate oficial - specificatii

Drona PhoneDrone Ethos vine cu patru elice si iti va permite practic sa faci ca smartphone-ul tau sa zboare. De asemenea, exista o oglinda de camera pe care o poti atasa smartphone-ului, permitandu-ti astfel sa capturezi secvente video dintr-o varietate de unghiuri.

De asemenea, este suficient de mica incat sa incapa intr-un rucsac si sa o duci cu tine in calatorii. Acestea fiind spuse, desi PhoneDrone Ethos este mai mica decat unele dintre dronele care exista, nu este in mod obligatoriu mai ieftina.

CITESTE SI:  Cum poti vedea imaginea de 195 de miliarde de pixeli cu orasul Shanghai

PhoneDrone Ethos are un pret de 275 de dolari si va include o carcasa in care o poti transporta si o baterie suplimentara.

De fapt, doar PhoneDrone Ethos in sine are un pret de 235 de dolari, iar cei cu acces la imprimante 3D pot cumpara fisierele si componentele electronice pentru 95 de dolari.