fbpx

Pepsi confirma ca planuieste sa lanseze telefoane mobile in China

Pepsi confirma ca planuieste sa lanseze telefoane mobile in China

Compania Pepsi a spus ca lucreaza cu un partener de licentiere pentru a promova o gama de telefoane mobile si accesorii in China in urmatoarele luni.

Acum cateva zile, a aparut online un zvon oarecum suspect care indica faptul ca rivalul principal al Coca-Cola, Pepsi, ar lansa un smartphone pe cont propriu.

Stim, suna foarte bizar, dar, dupa cum se pare, zvonurile au fost de fapt la fix. Compania a confirmat de atunci pentru Reuters ca au de gand sa lanseze telefoane mobile in China.

CITESTE SI:  Care a fost rezultatul cinei dintre Donald Trump si Tim Cook

Cu toate acestea, inainte sa te intrebi ce este in capul alora de la Pepsi, nu este la fel de ciudat pe cat ai putea crede.

Acest lucru este in principal un acord de licentiere, ceea ce inseamna ca Pepsi va permite in mod oficial partenerilor sai sa ii foloseasca brandul Pepsi pentru a comercializa telefoane mobile si accesorii in China.

Acest lucru este mai usor de crezut decat faptul ca Pepsi ar produce si proiecta propriile telefoane mobile.

CITESTE SI:  Ce hashtag-uri a blocat TikTok si de ce

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei, “Valabila numai pentru China, aceasta incercare este similara cu produsele Pepsi recent licentiate global care includ imbracaminte si accesorii.”

Din pacate, s-ar parea ca telefonul mobil licentiat de Pepsi va fi disponibil numai in China, dar, din nou, nu suntem siguri cati dintre voi ar fi vrut in primul rand un astfel de dispozitiv.

In ceea ce priveste specificatiile, compania nu a confirmat nimic, dar, bazandu-ne pe scurgerile de informatii anterioare, se spune ca telefonul care se va lansa in China va avea un display Full HD de 5,5 inch impreuna cu un cip MediaTek MT6592 la interior care este acompaniat de 2GB de RAM.

CITESTE SI:  O companie canadiana le vinde chinezilor sticle cu aer curat

De asemenea, se spune ca telefonul care va fi lansat in China integreaza o camera principala de 13MP, o camera de 5MP in partea din fata, un acumulator cu o capacitate de 3000mAh si ca va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.