fbpx

Pentru ce un inventator a creat un exoschelet functional cu 4 brate

Pentru ce un inventator a creat un exoschelet functional cu 4 brate

Un inventator creeaza un exoschelet functional si sunt efectuate mai multe cercetari. Nu va puteti opri obsesia pentru setul de brate mecanice foarte avansate ale Doctorului Caracatita (excluzand intentia lui detestabila)? Multumita inventatorului, acum aveti sansa de a intra in posesia unui astfel de exoschelet.

Exista probabil multi care, dupa ce l-au vazut pe Doctor Caracatita sau cel mai nou costum al lui Spider-Man in “Avengers: Infinity War”, si-au dorit inca o pereche de brate pentru a-i ajuta la anumite lucruri.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartwatch hibrid LG Watch W7

In cazul unui baiat de 10 ani, se pare ca dorinta sa a devenit realitate, deoarece el este posesorul unui exoschelet functional in gen Doctor Caracatita. Prezentat in episodul What The Future al CNET, exoscheletul a fost creat de inventatorul Erik Finman (care nu trebuie confundat cu investitorul in Bitcoin) si contine patru brate functionale imprimate 3D.

Inventatorul Erik Finman a creat acest exoschelet pentru baiat care este un amic de familie si care are probleme de mobilitate. Baiatul a spus ca unele dintre problemele sale ar putea fi rezolvate daca ar avea un astfel de costum, iar inventatorul Erik Finman l-a creat pentru el.

CITESTE SI:  Ce robot purtabil si costum al LG iti va spori forta

Nu suntem 100% siguri de ce este in stare costumul, dar bratele se misca fiind controlate de niste butoane si arata destul de tare. De asemenea, cantareste aproximativ 12 kilograme, ceea ce inseamna ca nu este prea greu pentru un baiat de 10 ani sa se deplaseze cu el.

CITESTE SI:  De ce parintii chinezi testeaza ADN-ul bebelusilor lor

Inventatorul Erik Finman spune ca o versiune mai mare a exoscheletului cu 4 brate pentru adulti ar putea fi creata cu usurinta, una care ar putea fi suficient de puternica pentru a ridica chiar si o masina.

De asemenea, inventatorul indica faptul ca ar putea fi montate niste camere in bratele exoscheletului care, combinate cu Google Vision, vor ajuta bratele sa identifice obiectele si sa le atinga pe cont propriu.