fbpx

Pentru ce au semnat T-Mobile si Nokia un acord de 3,5 miliarde de dolari

Pentru ce au semnat T-Mobile si Nokia un acord de 3,5 miliarde de dolari

T-Mobile si Nokia au anuntat un acord important de 3,5 miliarde de dolari, prin care Nokia va oferi companiei T-Mobile tehnologie, software si servicii. Asta pentru ca operatorul de telefonie din Statele Unite vrea prin acest acord sa-si construiasca infrastructura 5G.

T-Mobile se numara printre principalii operatori de telefonie din Statele Unite care isi pregatesc infrastructura pentru a lansa in curand retele 5G la nivel national.

In acest scop, Magenta a anuntat ca a semnat un acord de 3,5 miliarde de dolari cu Nokia pentru a accelera implementarea unei retele de a 5-a generatie la nivel national in Statele Unite.

CITESTE SI:  La ce lucreaza Printul Harry impreuna cu Oprah pentru Apple

Acesta este cel mai mare acord legat de 5G pe care l-am vazut pana acum. Este cel mai mare acord 5G al Nokia, iar compania de telecomunicatii va oferi solutii end-to-end pentru reteaua companiei T-Mobile.

Nokia va oferi operatorului T-Mobile tehnologie, software si servicii 5G. Compania va ajuta Magenta sa-si construiasca reteaua nationala cu capabilitati de unde de 600MHz si 28GHz compatibile cu standardele 3GPP New Radio.

CITESTE SI:  Ce robot purtabil si costum al LG iti va spori forta

Acest acord de 3,5 miliarde de dolari va oferi, prin urmare, disponibilitate la scara larga, pe langa spectrul necesar pentru zonele urbane dense. “Acesta este un testament al relatiilor puternice si productive ale companiei noastre, unul care a produs cateva rezultate impresionante in ultimele luni si care ne permite sa determinam ca 5G sa fie o realitate comerciala”, a afirmat CEO-ul Nokia, Ashish Chowdhary.

CITESTE SI:  De ce lansarea lui Samsung Galaxy S10 5G a fost amanata in Coreea de Sud

Folosind aceasta tehnologie 5G, Nokia si T-Mobile vor dezvolta, testa si lansa urmatoarea generatie de conectivitate in Statele Unite. T-Mobile a confirmat deja ca va incepe sa-si implementeze reteaua de a 5-a generatie in 30 de orase din Statele Unite in acest an. Restul teritoriului Statelor Unite va urma mai apoi, probabil in 2019.