fbpx

Pentru ce anume Apple va cheltui 400 de milioane de dolari

Pentru ce anume Apple va cheltui 400 de milioane de dolari

Conform unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite va cheltui in acest an peste 400 de milioane de dolari pentru ceva anume. Acest ceva nu are legatura cu iPhone-urile sale sau cu oricare dintre produsele pe care compania americana Apple le dezvolta.

In acest an, compania Apple din Statele Unite va cheltui o suma de peste 400 de milioane de dolari pentru proiecte de locuinte accesibile ca pret si pentru programe de asistenta pentru cumparatorii first-time din California.

CITESTE SI:  Ce viteza uriasa de citire are un SSD extern de la SanDisk

Investitia face parte din angajamentul multinual de 2,5 miliarde de dolari al Apple pentru a diminua criza locuintelor din California. Cu cei 400 de milioane de dolari, Apple va colabora cu Housing Trust Silicon Valley pentru a crea peste 250 de noi locuinte accesibile la pret in regiunile de nord, est si de sud ale golfului.

Apple va crea un fond de asistenta ipotecara si de plata in avans impreuna cu CalHFA, iar compania va lucra cu Destination: Home pentru a sprijini populatia care nu-si gaseste locuinte accesibile.

CITESTE SI:  De ce probabil nu se va lansa o noua tableta iPad Pro anul acesta de la Apple

Cu CalHFA, Apple va crea si un program de sprijin pentru investitii in locuinte la preturi accesibile, menit sa favorizeze dezvoltarea de locuinte pentru venituri mici si moderate.

Programele urmaresc sa sprijine veteranii, persoanele fara adapost (sau anterior fara adapost) si rezidentii cu dificultati de dezvoltare. In unele cazuri, va exista asistenta suplimentara pentru profesori si pompieri.

CITESTE SI:  Metoda eficienta prin care Instagram tine hartuitorii la distanta

Programele de asistenta ale CalHFA sunt destinate sa reflecte diversitatea statului, 65% dintre debitorii Californiei fiind hispanici, negri, asiatici, insulari din Pacific sau indieni americani.

Anul trecut, companiile Microsoft si Google si-au propus angajamente similare. Microsoft s-a angajat sa ofere 500 de milioane de dolari pentru a diminua criza locativa din Seattle. De asemenea, Google doreste sa ofere terenuri de 750 de milioane de dolari pentru locuinte rezidentiale.