Pentru ce a oferit Amazon 3 dolari clientilor sai

Pentru ce a oferit Amazon 3 dolari clientilor sai

Amazon Assistant este modalitatea companiei de a va permite sa fiti la curent cu comparatiile de preturi, cu articolele dorite si cu cele mai recente comenzi ale voastre.

Compania a oferit noilor clienti care nu au folosit niciodata extensia Amazon Assistant 3 dolari pentru o achizitie de cel putin 10 dolari. Trebuiau doar sa descarce extensia Assistant pe computer.

Cei 3 dolari au fost disponibili numai clientilor din Statele Unite care nu au mai folosit extensia inainte. Pentru a primi discountul de $3, clientii trebuiau mai intai sa navigheze la produsul dorit cu extensia si sa-l cumpere.

CITESTE SI:  Generarea monedei virtuale Bitcoin necesita mai multa energie electrica decat 20 de tari din Europa

Extensia de browser Amazon Assistant a fost proiectata pentru ca cumparatorii companiei sa fie la curent cu produsele. Se pare ca, pentru a-i incuraja pe utilizatori sa instaleze extensia Assistant, Amazon a anuntat ca le va oferi 3 dolari clientilor care o instaleaza.

Cu toate acestea, exista un schepsis. Cei 3 dolari sunt numai pentru clienti din Statele Unite care nu au mai folosit niciodata inainte Amazon Assistant.

CITESTE SI:  Cati bani investeste General Motors pentru productia in masa a masinilor fara sofer

De asemenea, se pare ca cei 3 dolari sunt aplicabili numai achizitiilor fizice in valoare de cel putin $10 si trebuiau sa fie revendicati pana pe data de 29 octombrie.

Asta inseamna ca clientii trebuiau sa gaseasca ceva de cumparat pana pe 29 octombrie daca doreau sa primeasca acei $3. Acestea fiind spuse, compania are destul de multe obiecte relativ ieftine ca parte a gamei sale Amazon Essential.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceasta aplicatie ii va oferi oricarui smartphone un display sensibil la presiune

Asa ca clientii care cautau obiecte precum saculete sau pungi pentru cablurile si firele lor, sau poate un tricou, puteau primi cei 3 dolari. Cei care doreau sa primeasca acei bani de la Amazon trebuiau sa intre pe site-ul companiei si sa instaleze extensia Assistant. Acum ca am trecut de 29 octombrie, nu mai este posibil ca oamenii sa primeasca acei bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *