fbpx

Pentru ce a oferit Amazon 3 dolari clientilor sai

Pentru ce a oferit Amazon 3 dolari clientilor sai

Amazon Assistant este modalitatea companiei de a va permite sa fiti la curent cu comparatiile de preturi, cu articolele dorite si cu cele mai recente comenzi ale voastre.

Compania a oferit noilor clienti care nu au folosit niciodata extensia Amazon Assistant 3 dolari pentru o achizitie de cel putin 10 dolari. Trebuiau doar sa descarce extensia Assistant pe computer.

Cei 3 dolari au fost disponibili numai clientilor din Statele Unite care nu au mai folosit extensia inainte. Pentru a primi discountul de $3, clientii trebuiau mai intai sa navigheze la produsul dorit cu extensia si sa-l cumpere.

CITESTE SI:  Cum e noul robot la care lucreaza Facebook

Extensia de browser Amazon Assistant a fost proiectata pentru ca cumparatorii companiei sa fie la curent cu produsele. Se pare ca, pentru a-i incuraja pe utilizatori sa instaleze extensia Assistant, Amazon a anuntat ca le va oferi 3 dolari clientilor care o instaleaza.

Cu toate acestea, exista un schepsis. Cei 3 dolari sunt numai pentru clienti din Statele Unite care nu au mai folosit niciodata inainte Amazon Assistant.

CITESTE SI:  Ce eroare a comis algoritmul YouTube cu privire la clipurile video cu incendiul de la Notre Dame

De asemenea, se pare ca cei 3 dolari sunt aplicabili numai achizitiilor fizice in valoare de cel putin $10 si trebuiau sa fie revendicati pana pe data de 29 octombrie.

Asta inseamna ca clientii trebuiau sa gaseasca ceva de cumparat pana pe 29 octombrie daca doreau sa primeasca acei $3. Acestea fiind spuse, compania are destul de multe obiecte relativ ieftine ca parte a gamei sale Amazon Essential.

CITESTE SI:  Forumurile PlayStation ale Sony dispar. Unde invita compania gamerii

Asa ca clientii care cautau obiecte precum saculete sau pungi pentru cablurile si firele lor, sau poate un tricou, puteau primi cei 3 dolari. Cei care doreau sa primeasca acei bani de la Amazon trebuiau sa intre pe site-ul companiei si sa instaleze extensia Assistant. Acum ca am trecut de 29 octombrie, nu mai este posibil ca oamenii sa primeasca acei bani.