fbpx

Pentru care iPhone-uri compania Apple nu va mai include adaptoare pentru casti, probabil

Pentru care iPhone-uri compania Apple nu va mai include adaptoare pentru casti, probabil

Cand compania Apple a lansat iPhone 7, compania a efectuat o miscare destul de indrazneata eliminand jack-ul audio de 3,5mm pentru casti.

Dezbaterea cu privire la necesitatea jack-ului audio de 3,5mm in peisajul tehnologic de astazi este inca in curs de desfasurare, dar putem spune ca aceasta a fost o miscare destul de controversata.

Cu toate acestea, pentru a compensa acest lucru, compania Apple a inclus un adaptor Lightning – jack de 3,5mm pentru casti care a permis utilizatorilor sa-si conecteze castile in portul Lightning de pe iPhone-urile lor.

CITESTE SI:  Noul CEO al companiei Alphabet care detine Google

Din pacate, se pare ca Apple nu va mai include acest adaptor pentru casti prin jack de 3,5mm, convertor sau cum vreti sa-i spuneti la pachet cu smartphone-urile din 2018. Asta potrivit companiei Cirrus Logic care produce produse hardware audio pentru Apple.

Analistul Matthew D. Ramsay de la Cowen a spus investitorilor ca instructiunile pentru Cirrus Logic pentru cel de-al doilea trimestru confirma ca compania Apple nu va include adaptorul pentru casti prin jack de 3,5mm la pachet cu noile modele de iPhone-uri.

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru care Apple ar vrea sa creeze propriile modemuri 5G

Vestea semi-buna este ca, daca nu intentionati sa cumparati iPhone-urile din 2018 ale companiei Apple, se pare ca adaptorul pentru jack de 3,5mm va continua sa fie livrat cu modelele mai vechi, probabil modele de anul trecut.

De asemenea, daca treceti de la iPhone 7, 8 sau X la modele mai noi, atunci nu prea este nevoie de un nou adaptor pentru casti prin jack de 3,5mm, avand in vedere ca il puteti utiliza oricand pe cel vechi cumparat la pachet cu iPhone-ul mai vechi, pentru modelul nou de iPhone.

CITESTE SI:  Din ce motiv clientii App Store pot da in judecata Apple

Compania Apple a vandut intre timp niste casti wireless, AirPod-urile, despre care se zvoneste ca vor primi niste versiuni noi posibil in acest an, iar rezistenta la apa ar putea fi una dintre caracteristicile lor. Exista, de asemenea, zvonuri despre anularea zgomotelor de catre AirPod-uri, caracteristica care ar putea aparea in 2019.