fbpx

Pe ce smartphone ar fi experimentat ASUS 10GB de RAM

Pe ce smartphone a experimentat ASUS 10GB de RAM

Compania ASUS a anuntat smartphone-ul ROG Phone acum ceva timp, fiind primul telefon de la producatorul taiwanez care intra in lumea telefoanelor dedicate pentru gaming.

Acesta va oferi concurenta pentru telefoane de gaming ca Razer Phone si Black Shark. Desi acesta vine cu 8GB de RAM, ASUS probabil a avut un plan de a pune 10GB de RAM in dispozitivul sau, dar nu a reusit.

In ziua de azi, incepem sa vedem cum companiile maresc cantitatea de memorie din smartphone-uri. In medie, smartphone-urile de azi au intre 4 si 6GB de RAM, foarte putine avand 8GB de memorie.

CITESTE SI:  Se zvoneste ca Samsung pregateste un Galaxy S6 Edge cu ambele margini curbate

Cu toate acestea, se pare ca compania ASUS ar fi incercat practic sa gazduiasca 10GB de RAM intr-un smartphone la un moment dat. Aceasta informatie provine de la Roland Quandt de la WinFuture.de care a scris ca compania ASUS a experimentat un telefon de 10GB, dar se pare ca din cauza constrangerilor legate de dimensiune acestia au ales sa nu mearga inainte cu asta.

CITESTE SI:  Tesla zice de ce a luat foc masina Model S din Shanghai

Nu este clar pe care telefon s-a efectuat acest experiment, dar nu este greu sa ne imaginam ca ar putea fi vorba despre telefonul ASUS ROG Phone recent anuntat. Pentru cei care nu stiu, ASUS ROG Phone este un smartphone conceput pentru gameri.

Acesta calca pe urmele companiilor precum Razer si Xiaomi, ambele lansand smartphone-uri destinate gamerilor. Sa credem ca ASUS ar dori sa puna 10GB de RAM intr-un smartphone ROG Phone nu este chiar ceva exagerat, dar daca nu a dorit asta, cei 8GB de RAM reprezinta deja o cantitate mare de memorie.

CITESTE SI:  Angajatii Google protesteaza din cauza implicarii companiei intr-un program AI cu armata

In orice caz, nu ne-ar surprinde daca in viitor am putea vedea mai multe telefoane cu 8GB sau 10GB de RAM, dar trebuie sa ne intrebam daca s-ar putea sa ajungem intr-un punct in care vom avea mai multa memorie decat avem nevoie.