fbpx

Pe ce platforme si dispozitive vei putea accesa Disney+

Pe ce platforme si dispozitive vei putea accesa Disney+

Disney a confirmat primele lansari globale pentru viitorul serviciu de streaming Disney+ pe baza de abonament al sau si a dezvaluit care sunt dispozitivele si platformele care vor putea accesa Disney+ inca din prima zi de lansare.

Serviciul se va lansa in SUA pe 12 noiembrie la un pret de 6,99 de dolari pe luna. Canada, Olanda, Australia si Noua Zeelanda vor putea accesa serviciul mai tarziu in luna noiembrie.

Se asteapta ca Disney+ se va lansa mai tarziu in acest an. Iar daca intentionezi sa te abonezi la acest serviciu de streaming, ai putea fi interesat sa afli ca serviciul de streaming va fi disponibil la lansare pentru a fi accesat de pe mai multe platforme si dispozitive diferite.

CITESTE SI:  Cum sunt ochelarii inteligenti si pliabili ai Samsung care ar putea fi lansati in viitor

Acest lucru inseamna ca vei putea accesa continutul de pe acesta pe mai multe dispozitive si platforme chiar de la lansare. Printre aceste platforme si dispozitive se numara Apple TV, Android, Android TV, Chromecast, browserele web desktop, iPad, iPhone, PS4, Roku, Roku TV si Xbox One.

CITESTE SI:  Ce alt producator neasteptat va lansa o masina electrica

S-a subliniat faptul ca dispozitive de streaming Amazon precum Amazon Fire TV nu au fost incluse in lista, dar exista sanse ca ar putea fi adaugate ulterior pentru Disney+.

La urma urmei, acea lista contine dispozitivele si platformele acceptate deja la lansare, asa ca probabil in timp vor fi acceptate mai multe platforme si dispozitive.

Serviciul de streaming Disney+ va fi lansat initial in SUA, dar se asteapta ca se va extinde si ca va acoperi piete precum Canada, Olanda, Australia si Noua Zeelanda in noiembrie.

CITESTE SI:  Pretul unui Joy-Con pe care Nintendo il va vinde individual pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Compania intentioneaza sa se extinda pe mai multe piete internationale in urmatorii doi ani, asa ca daca nu locuiesti in regiunile acelea, nu ai noroc.

Serviciul de streaming va avea un pret de 6,99 dolari pe luna sau 69,99 dolari daca doresti sa platesti anual. De asemenea, va exista un pachet de 12,99 de dolari pe luna care va include Disney+, Hulu si ESPN+.

Sursa imagine: Flickr.com