fbpx

Pe care ecran inteligent poti acum viziona Netflix

Pe care ecran inteligent poti acum viziona Netflix

Serviciul de streaming Netflix poate fi acum redat pe un anumit ecran inteligent, potrivit unei noi stiri. Desi unii contesta utilitatea acestui lucru, altii sunt de parere ca era necesar sa se poata viziona Netflix pe astfel de dispozitive.

Una dintre atractiile ecranelor inteligente este ca acestea nu numai ca functioneaza ca niste boxe inteligente, pentru ca vin cu display, ceea ce inseamna ca poti urmari clipuri video, sa vizionezi streamuri video si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cu cat se majoreaza preturile Netflix

Daca doresti ca ecranele inteligente sa fie mai utile, vei fi incantat de faptul ca serviciul Netflix poate fi acum redat pe Echo Show de la compania Amazon din Statele Unite.

De fapt, s-a anuntat acum cateva luni ca acest serviciu de streaming va putea fi redat prin Echo Show si se pare ca integrarea a sosit in cele din urma. Pentru a lansa acest serviciu de streaming, utilizatorii trebuie doar sa rosteasca “Alexa, open Netflix”.

CITESTE SI:  De ce pirateria se afla in crestere, se pare

Evident, va trebui sa ai un abonament la Netflix, dar presupunand ca ai acel abonament la serviciul de streaming, vei putea urmari filme si seriale pe acel ecran inteligent.

Avantajul de a avea serviciul Netflix pe un dispozitiv precum Echo Show este comoditatea. Cei care isi pastreaza ecranele inteligente in bucatarie pentru a le folosi atunci cand gatesc pentru a viziona clipuri video despre gatit, acum au un nou mod de entertainment.

CITESTE SI:  Cand va aparea originalul film Mortal Kombat pe Netflix

Dincolo de asta, nu e clar cati oameni ar dori sa foloseasca un ecran smart pentru un astfel de scop, dar poate fi o alternativa la TV sau la smartphone.

Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca e ceva viabil sa urmaresti continut de pe serviciul de streaming Netflix pe un ecran inteligent? Sau crezi ca mai potrivite ar fi alte dispozitive?