PC-ul Orwl se autodistruge daca cineva incearca sa-l hack-uiasca

PC-ul Orwl se autodistruge daca cineva incearca sa-l hack-uiasca

Avand in vedere ca hackerii sunt in majoritatea titlurilor din ziare si publicatii, este greu sa nu te ingrijorezi in legatura cu securitatea calculatorului in ziua de azi, iar daca gandul ca cineva ti-ar putea fura calculatorul si sa-ti fure datele te baga in sperieti de nu poti sa dormi noaptea, calculatorul Orwl te va ajuta sa te linistesti.

Traim in niste vremuri periculoase in care avem atacurile cibernetice globale, ransomware-uri si obisnuitele malware-uri si troieni. Avand in vedere ca calculatoarele noastre au un rol major in vietile noastre, este foarte important ca securitatea lor sa fie garantata.

PC-ul Orwl este un mic calculator strasnic personal care promite o securitate avansata. Cat despre caracteristicile sale software avansate de securitate, calculatorul are de asemenea abilitatea de a se autodistruge daca cineva incearca sa-l hack-uiasca in mod fizic.

CITESTE SI:  VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

PC-ul Orwl care se poate autodistruge la hack-uri poate fi configurat cu Windows, Qubes OS si cu Ubuntu. Acesta ofera protectie impotriva atacurilor UEFI si DMA precum si impotriva atacurilor USB. Exista un breloc special cu NFC care verifica daca utilizatorul este autorizat sa acceseze PC-ul.

Calculatorul Orwl, care se poate autodistruge la hackuri, blocheaza porturile USB atunci cand brelocul se afla in afara ariei de acoperire. PC-ul este de asemenea capabil sa reziste impotriva hacking-ului fizic. Acesta detecteaza manipularea componentelor electrice chiar si atunci cand nu este conectat la priza.

CITESTE SI:  Interesul Nokia in dispozitivele purtabile pare sa ramana puternic

Daca PC-ul Orwl, care se poate autodistruge la hack-uri, detecteaza ca cineva incearca in mod fizic sa-l hack-uiasca, acesta sterge permanent cheia de criptare, ceea ce inseamna ca hackerul nu poate obtine acces la niciun fel de date de pe PC.

In mod evident, toata aceasta protectie vine cu un pret. PC-ul Orwl care se poate autodistruge la hack-uri va fi lansat luna viitoare la un pret de pornire de 1699 de dolari. Acest pret este pentru PC-ul Orwl cu procesor Core m3. Modelul Orwl cu procesor Core m7 are un pret de 2399 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *