fbpx

PayPal intrerupe abilitatea de a trimite bani cu BBM

PayPal intrerupe abilitatea de a trimite bani cu BBM

Pe parcursul ultimelor versiuni BBM beta, oamenii au inceput sa observe ca integrarea PayPal nu mai pare sa fie disponibila in aplicatie. Ca in cazul oricarei versiuni beta, mai apar bug-uri si, in cea mai mare parte, parea sa fie o problema.

Odata cu aparitia celei mai recente aplicatii BBM oficiale, PayPal a inceput sa-i instiinteze prin e-mail pe cei care utilizeaza aplicatia ca abilitatea de a trimite bani folosind BBM a fost intrerupta pe 6 februarie 2018.

CITESTE SI:  Ce aplicatie din smartphone-urile Alcatel contine malware

Cu cativa ani in urma, serviciul de trimitere de bani a oferit posibilitatea utilizatorilor BBM de a trimite bani prin messenger folosind platforma PayPal. Cu toate acestea, se pare ca aceasta caracteristica nu mai exista.

Intr-un anunt al serviciului de trimitere de bani, aflam ca au intrerupt serviciul pe 6 februarie 2018. Deci, daca utilizati BBM si va intrebati de ce nu mai puteti folosi serviciul PayPal pentru a trimite bani, credem ca acum stiti de ce.

CITESTE SI:  O companie australiana de sucuri ofera moneda virtuala Bitcoin la concurs

Potrivit declaratiei PayPal, “PayPal intotdeauna dezvolta experientele clientilor nostri pentru a ne asigura ca va oferim cele mai bune produse si solutii. Drept urmare a cercetarilor noastre, am decis sa oprim caracteristica de a trimite bani prin PayPal folosind BlackBerry Messenger (BBM), incepand cu 6 februarie 2018”.

Compania nu intra in detalii cu privire la motivele pentru care a intrerupt serviciul, dar probabil motivul este ca BBM nu este foarte folosit in ziua de azi, in comparatie cu acum cativa ani.

CITESTE SI:  Ce pret are noul smartwatch Fossil Sport

Acestea fiind spuse, trimiterea de bani prin intermediul serviciilor de mesagerie nu este noua. Companii precum Apple si-au lansat chiar si propriile servicii, cum ar fi Apple Pay Cash. De asemenea, s-a spus ca si WhatsApp are propriul serviciu de plati P2P in lucru care s-ar putea lansa luna viitoare.