fbpx
Patru oameni au fost arestati in India pentru publicarea neoficiala a unui episod din Urzeala Tronurilor

Patru oameni au fost arestati in India pentru publicarea neoficiala a unui episod din Urzeala Tronurilor

Patru oameni au fost arestati in India pentru publicarea neoficiala a unui episod al serialului Urzeala Tronurilor al HBO inainte ca acesta sa fie difuzat oficial in tara, a spus politia din India luni.

Avand in vedere ca Urzeala Tronurilor este unul dintre cele mai piratate seriale din lume, este usor sa vedem de ce hackerii si alti oameni vor sa intre in posesia episoadelor serialului inainte oricui.

De fapt, recent, au existat cateva leak-uri ale unor oameni in care episoade din Urzeala Tronurilor au fost lansate mai devreme, dar acestia au fost arestati. Se pare totusi ca HBO si partenerii sai nu se joaca cand vine vorba despre leak-uri pentru ca, potrivit stirilor, patru oameni au fost arestati in Mumbai, India, pentru publicarea neoficiala a unui episod din Urzeala Tronurilor inainte ca acesta sa fie lansat in tara.

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump sustine ca Apple va construi trei "mari, mari, mari" fabrici in Statele Unite

Se pare ca cei patru oameni care au fost arestati erau angajati ai Star India, unul dintre distribuitorii internationali ai HBO, ceea ce inseamna ca acestia au avut calificarea necesara pentru a intra in posesia episoadelor din Urzeala Tronurilor in India.

CITESTE SI:  Cum te vei putea bucura de jocul Pokemon GO in izolare

Inainte de arestare, un purtator de cuvant al Star India a fost citat spunand, “Acest lucru confirma compromiterea episodului 4 al sezonului 7 din Urzeala Tronurilor, in aceasta dupa amiaza. Tratam aceasta bresa intr-un mod foarte serios si am initiat imediat investigatiile la noi si la partenerul nostru pentru a determina rapid cauza. Aceasta este o problema grava si luam masurile legale corespunzatoare pentru remedierea acestei probleme”.

CITESTE SI:  Si BlackBerry incepe sa lanseze smartphone-uri fara margini

Dupa cum se pare, cei patru oameni din India care au publicat neoficial episodul din Urzeala Tronurilor au fost arestati si acuzati de “incalcarea penala a increderii si de infractiuni informatice”. Acestea fiind spuse, nu pare ca leak-ul celor patru oameni ar fi avut un impact asupra randamentului serialului in Statele Unite, asa ca se pare ca totul a fost pentru nimic.