fbpx

Pana si cel mai ieftin procesor Intel Core 10th Gen va fi capabil de asta

Pana si cel mai ieftin procesor Intel Core 10th Gen va fi capabil de asta

Noile procesoare Intel Core 10th Gen (de a 10-a generatie) se vor lansa in curand, iar acum s-a dezvaluit ca chiar si cele mai ieftine dintre noile cipuri vor veni cu ceva anume. Astfel, unii nu vor vedea nevoia de a-si cheltui banii pentru cele mai scumpe modele de cipuri 10th Gen.

La fel ca majoritatea lansarilor de produse, cand Intel lanseaza procesoare, exista o varietate de optiuni dintre care clientii pot alege, variind de la unele inferioare si ieftine pana la cele de varf, in functie de nevoi si de bugetul clientilor.

CITESTE SI:  Cum replica China in privinta vanzarii TikTok in SUA

Asa cum e de asteptat, daca optezi pentru optiuni ieftine de obicei vei sacrifica anumite caracteristici in favoarea unui pret mai redus. Cu toate acestea, vestea buna e ca, pentru procesorul sau Core 10th Gen, Intel pare sa ofere functia Hyperthreading pentru intreaga sa gama.

Acest zvon provine de la cateva surse – de la Informatica Cero si VideoCardz. Se spune ca, pentru viitoarele procesoare Comet Lake-S 10th Gen ale Intel, Hyperthreading va fi o caracteristica (pentru multitasking inbunatatit) disponibila pentru intreaga gama de cipuri Core, chiar si pentru optiunile inferioare si ieftine din gama.

CITESTE SI:  Ce zice Bethesda despre jocul Elder Scrolls 6 care poate fi jucat timp de cel putin 10 ani

Printre aceste optiuni se numara modelele de baza i3 pana la modelele i9. Asa ca, daca doriti sa construiti un PC de buget care e capabil de multitasking consistent, noile cipuri Core ale Intel ar merita sa fie avute in vedere.

De obicei, multitasking-ul mai bun tinde sa fie limitat la procesoarele Core mai puternice, dar avand in vedere ca nu toata lumea are nevoie de un procesor puternic, utilizatorii pot opta pentru cele i3 sau i5 ieftine, in detrimentul anumitor functii.

CITESTE SI:  Vulnerabilitatea iOS descoperita de Google pe care Apple nu a reparat-o inca

Inca nu se stie cand vor fi anuntate aceste procesoare Intel Core 10th Gen cu Hyperthreading, dar e posibil ca lansarea nu e foarte departe. Poate vom auzi mai multe despre cipurile Intel Core la CES 2020, asa ca reveniti in perioada urmatoare pentru a afla mai multe detalii.

Facebook