fbpx

Pana cand majoritatea angajatilor Google vor lucra de la distanta

Pana cand majoritatea angajatilor Google vor lucra de la distanta

Compania Google din Statele Unite a dezvaluit ca majoritatea angajatilor sai vor lucra de la distanta, in timp ce restul angajatilor a caror prezenta fizica este necesara la sediul companiei vor continua sa lucreze la birourile companiei. Google a dezvaluit si pana cand acei angajati vor lucra de la distanta.

Compania Google din Statele Unite si-a extins politica de lucru remote pentru restul anului 2020, pana in 2021. Dupa ce i-a informat anterior pe angajati ca vor lucra de la distanta pana la 1 iunie, CEO-ul Sundar Pichai al companiei americane Google le-a dezvaluit lucratorilor ca probabil vor lucra remote pana la sfarsitul anului 2020, informeaza The Information.

CITESTE SI:  De ce Donald Trump a fost suspendat de pe Twitch

Potrivit CEO-ului Sundar Pichai, angajatii a caror munca necesita sa fie prezenti fizic la birourile companiei din SUA li se va permite in iunie sau iulie sa revina la sediul companiei, dar cu precautii sporite de siguranta si cu o experienta diferita la birou.

CITESTE SI:  Cum va fi util praful interplanetar astronautilor care doresc sa creeze asezari pe alte planete

Dar, pentru majoritatea personalului companiei Google din Statele Unite, lucrul de la distanta va continua sa fie ceva normal pentru restul anului. Compania a inceput sa sfatuiasca angajatii sa lucreze de la distanta din cauza coronavirusului Wuhan la inceputul lunii martie.

Google nu e singura companie tehnologica importanta cu sediul in SUA care a solicitat angajatilor sa lucreze in acest mod pentru tot restul anului. Compania Facebook din Statele Unite a oferit un anunt similar acum ceva timp, invocand informatii de la grupuri precum Centrul pentru Controlul Bolilor, pe langa indrumarile guvernamentale.

CITESTE SI:  Samsung Chromebook Pro: laptopul care vine cu doua "premiere" este gata de cumparat

E posibil ca companiile Facebook si Google din Statele Unite nu vor fi singurele companii care procedeaza astfel. Avand in vedere ca doua dintre cele mai mari companii de tehnologie intentioneaza sa-si inchida portile pentru restul anului, probabil asa vor proceda si alte companii.