fbpx

Pana cand ar putea lansa Apple iPhone-uri cu breton

Pana cand ar putea lansa Apple iPhone-uri cu breton

Se asteapta ca Apple va lansa trei noi iPhone-uri anul viitor, succesoarele directe ale iPhone-urilor cu breton care au fost lansate in acest an. Cu toate acestea, se asteapta ca compania din Cupertino nu va veni cu mari schimbari de design.

Daca nu esti un mare fan al bretonului iPhone-ului, va trebui sa te obisnuiesti sau sa cauti alternative. Asta pentru ca, potrivit lui Ice Universe, Apple va continua sa foloseasca bretonul cel putin pana in 2019.

CITESTE SI:  Compania care verifica temperatura angajatilor sai pentru a afla daca sunt infectati cu coronavirusul Wuhan

Dupa care, se asteapta ca compania din Cupertino va opta pentru un orificiu in display pentru camera frontala. Ideea ca Apple ar putea continua sa foloseasca bretonul si in 2019 nu este o surpriza, intrucat iPhone Xs Max si XR de 6,5 inci si 6,1 inci sunt modele noi lansate in acest an, iar Apple de obicei pastreaza un design timp de cel putin doua generatii.

Ceea ce este interesant este indiciul ca Apple ar putea opta pentru orificiul in display pentru camera frontala, design pe care Huawei si Samsung l-au prezentat recent.

CITESTE SI:  Cele mai noi casti Audio-Technica ADX5000 te costa 1999 de dolari

Desi orificiul in display este cu siguranta mai mic decat bretonul de pe iPhone-urile lansate de Apple, nu se poate spune ca noul design este unul care nu te incurca.

Exista unii care nu sunt deranjati de breton si sustin ca, in timp, acesta poate fi ignorat cu usurinta si nu incurca la utilizarea smartphone-ului.

Unele companii precum Oppo au incercat sa gaseasca alte modalitati de a ocoli bretonul, cum ar fi printr-o camera care iese din marginea superioara a telefonului, dar se pare ca ideea nu prea a prins.

CITESTE SI:  Cand va lansa Facebook primul sau satelit pentru internet

In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, deoarece este prea devreme pentru a ne da cu presupusul despre iPhone-urile din 2020 care vor fi lansate de Apple. Dar ce credeti voi despre asta? Ai putea fi interesat de un iPhone cu orificiu in display pentru camera?