fbpx
Orasul in care IKEA va vinde energie ecologica ieftina

Orasul in care IKEA va vinde energie ecologica ieftina

IKEA, compania suedeza de mobilier la domiciliu, va vinde in curand energie ecologica ieftina locuitorilor dintr-un anumit oras. E implicata si o aplicatie cu care clientii isi pot monitoriza consumul de electricitate.

Pe langa vanzarea de mobilier elegant si accesibil la pret, compania de mobilier IKEA din Suedia va si vinde energie ecologica ieftina pentru locuintele din Suedia. Intr-un anumit oras.

Ce inseamna asta? Practic, compania va vinde electricitate ieftina generata prin surse sustenabile locuitorilor din Strömma, un oras din Suedia. Potrivit anuntului companiei: “Prin oferta Strömma din Suedia, clientii din acel oras pot cumpara energie ecologica ieftina din surse solare si eoliene si sa foloseasca o aplicatie pentru a supraveghea propria utilizare a electricitate. Clientii care au cumparat deja panouri solare de la IKEA isi pot urmari propria lor productie de electricitate in aplicatie si sa vanda apoi energia”.

CITESTE SI:  Ce pret va avea supermasina hibrida Koenigsegg care nu emite CO2
CITESTE SI:  Pentru ce vulnerabilitati iOS Apple neaga severitatea

Conform lui Bojan Stupar, manager de vanzari la IKEA Suedia: “IKEA e o companie de mobilier la domiciliu, iar scopul nostru e sa imbunatatim vietile oamenilor. Astazi oferim produse si servicii inteligente si eficiente din punct de vedere energetic care contribuie la prelungirea duratei de viata a produselor, la reducerea deseurilor, la o alimentatie axata pe sanatate, dar si la reducerea utilizarii electricitatii. Furnizarea de energie ecologica si ieftina de provenienta solara si eoliana corespunde cu accentul nostru pe sustenabilitate”. Compania va vinde elecricitate in acel oras sub planul STRÖMMA care se mai numeste si “abonament la electricitate”.

CITESTE SI:  Ce solutii ai pentru bug-ul lui Pixel 3 care opreste camera smartphone-ului

Nu exista informatii despre pretul exact al acestui abonament la energie ecologica ieftina pentru locuitorii din acel oras, dar e o directie interesanta pentru compania IKEA care in ultimii ani s-a extins si la gadgeturi smart home.